СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
20 Сентября 2012

Національний туристичний форум популяризує внутрішній туризм в Україні

Національний туристичний форум популяризує внутрішній туризм в Україні

Шановнi професiонали турбiзнесу!

 

9-10 жовтня 2012 року у ЦДКС "Український дім" відбудеться Національний туристичний форум - НТФ 2012 (осінь). 

 

НТФ – це найбільший в Україні форум для професіоналів туристичної галузі, організований, Асоціацією лідерів турбізнесу України, що відбувається двічі на рік (восени на навесні).;

 

НТФ - це виключно професійний захід з насиченою діловою програмою.

 

НТФ - це професійна аудиторія - понад 6000 представників туроператорів та турагентів.

 

Основна відмінність НТФ від свого попередника, добре знаного у туристичних колах УТФ (Українського туристичного форуму), -  у спрямованості на розвиток туристичних регіонів, міст та кластерів України. Для участі у Форумі представників туристичних регіонів і міст України впроваджено спеціальні умови для презентації туристичних ресурсів для потенційних туристів і для фахівців туристичної галузі. Для туроператорів з внутрішнього і в’їзного туризму також передбачені виставкові площі за спеціальною ціною -  50% від вартості для інших учасників.

 

В цілому ж НТФ пройде у кращих традиціях туристичного форуму, що проходив 8 разів, починаючи з 2008 року. А саме – протягом двох днів Форуму відбудеться понад 400 семінарів, тренінгів, майстер-класів і презентацій від українських та закордонних фахівців.

 

Свого часу у форумі брали участь національні туристичні представництва Домініканської Республіки, Індонезії, Литви, Об’єднаних Арабських Еміратів, Польщі, Туреччини, Угорщини, Надзвичайні на Повноважні Посли Естонії, Греції, Іспанії, Македонії, Німеччини, Туреччини, Угорщини.

 

Традиційно в межах форуму започатковувались проекти, які сприяють формуванню цивілізованого туристичного ринку України: впровадженню єдиних правил роботи для всіх суб’єктів туристичного ринку, дієвих механізмів захисту прав споживачів туристичних послуг, підвищенню якості надання туристичних послуг тощо.

 

Так, за 5 років існування в межах форуму було ініційовано впровадження першої недержавної програми захисту прав споживачів туристичних послуг "Знак Якості АЛТУ", першого проекту державно-приватного партнерства у сфері туризму "Проект підтримки розвитку внутрішнього і в’їзного туризму в Україні», відбулося обговорення і впровадження "Кодексу усталеної ділової практики і правил професійної етики суб’єктів туристичної діяльності», впровадження добровільного страхування відповідальності туроператорів тощо.

 

Масштаби заходу зростають з кожним роком: перший форум восени 2008 року відвідало близько трьох тисяч представників туроператорів і турагентів, а весною 2012 – понад шість тисяч.

 

Про АЛТУ

 

Асоціація лідерів турбізнесу України (АЛТУ) - перше господарське об’єднання туроператорів, створене в 2007 році провідними туроператорами України. Члени Асоціації: "АГЕНТСТВО "ПАН УКРЕЙН", "КОРАЛ ТРЕВЕЛ", "ТУРФІРМА "САМ", "TEZ TOUR", "TUI УКРАЇНА", "ТУРОПЕРАТОР "ПРОЛАНД", "TУРТЕСС ТРЕВЕЛ", "ВІДЕРШТРАЛЬ", "ЕКСПРЕС-ВОЯЖ", "ТРАЙДЕНТ", "ТУРИСТИЧНА ФІРМА "РОЯЛ-ВОЯЖ", "ТУРИСТИЧНИЙ КЛУБ", "АМАДЕУС УКРАЇНА", "ВЕДІ ТУРГРУП-УКРАЇНА", "ВІДКРИТИЙ ТУР", "ГЕРМЕС ТРЕВЕЛ ГРУП", "ДІМОНА-АВІАТУР", "ОРАНЖ КРУЇЗИ УКРАЇНА", "ТАСС ТРЕВЕЛ", ТУРИСТИЧНИЙ ОПЕРАТОР "ГАЛЬФ". Загальна частка членів АЛТУ на туристичному ринку України оцінюється приблизно в 70% у виїзному і понад 30% у внутрішньому туризмі.

 

Прес-служба Асоціації лідерів турбізнесу України

 


Просмотров: 5591
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.