СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
6 Августа 2014

Турагент! Гарна нагода заробити та відвідати Європу!

Турагент! Гарна нагода заробити та відвідати Європу!

Шановні колеги!

 

Вересень почнеться з гарної нагоди заробити та відвідати Європу по бізнес-візі. В першій половині вересня, в Братиславі (Словаччина) відбудеться українсько-словацький бізнес-семінар, щодо співпраці в галузі туризму, інших бізнес-напрямках. Тривалість відрядження учасників семінару – 7 діб з урахуванням часу на подорож. На території Словаччини – 5 днів, 4 ночі. Вартість – від 380 € (для учасників, які не потребують Шенгеньскої візи) до 621 €.

 

Передбачається винагорода туристичним компаніям, які залучать до участі у заході фахівців з суміжних бізнес-галузей (страхові, транспортні компанії та таке інше). В залежності від кількості залучених фахівців та вартості вибраних ними пакетів комісія може складати до 10% від суми. Передбачаються також знижки тим туристичним компаніям, з яких на семінар прибуде декілька учасників.

 

Співорганізатори семінару: NatAl s.r.o (Братислава), Mediadom s.r.o (Братислава), Адвокатська компанія "Чорногурський та партнери"(Братислава). При сприянні, та за участі почесних гостей – Посольства України в Словаччині, державних агентств Словаччини SARIO з розвитку інвестицій та торгівлі, та SACR, організації словацького туристичного руху.

 

Заявки на реєстрацію, всі питання – на e-mail: natalsro777@gmail.com , або за тел.: +421 910 910 992.

 

З повагою, директора компанії NatAl s.r.o Олександр Драніков та Наталія Молчанова.

 

 

 


Просмотров: 2018
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.