СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
24 Февраля 2021

Coral Travel розширює список блочних напрямків

Coral Travel розширює список блочних напрямків

Coral Travel пропонує ближче познайомитися з неймовірним ОАЕ  і додає польотну програму з Києва в Дубай з частотою 2 рази на тиждень.

 

∙ с 27.02 до 27.03 - рейси будуть виконуватися по 3-им і 6-м дням;

∙ с 31.03 до 23.05 - по 3-им і 7-м дням

 

Рейси виконуватимуться ак МАУ з прильотом в Міжнародний аеропорт Дубай (DXB).

Приймаюча компанія в ОАЕ - ODEON Tours.

 

У пакетний тур в ОАЕ включено:

• прямий переліт в обидва кінці (KBP-DXB-KBP)

• груповий трансфер аеропорт-готель-аеропорт

• проживання в готелі та харчування за концепцією готелю

• медична страховка

 

Дубай - найбільш популярне місце відпочинку в ОАЕ серед наших туристів, його запитують і купують найчастіше. Дубай - це готелі на будь-який смак і бюджет, відмінний пляжний відпочинок, незабутні враження, різноманітні розваги та, звичайно ж, вигідний шопінг!

 

Тут можна вибрати бюджетні мережеві готелі Ibis Al Barsha 3* або Citymax Hotel Al Barsha At The Mall 3*, поєднуючи пляжний відпочинок з дослідженням футуристичного міста. Туристи можуть зупинитися в одному з найкращих готелів для сімейного відпочинку на узбережжі Джумейри - Jumeirah Beach Hotel 5 * Deluxe або пожити в улюбленому місці молоді та пар на JBR - Rixos Premium DubaI 5* Deluxe, який зручно розташований і дарує шикарні види на Перську затоку і колесо огляду Ain Dubai.

 

Одним з найбільш затребуваних районів була і залишається легендарна Пальма Джумейра - штучний насипний острів, який не перестає вражати своїм масштабом і продовжує розвивати власну інфраструктуру. Не так давно тут відкрили нове культове місце - The Pointe, розташоване на «маківці» всесвітньо відомої Пальми, через затоку від готелю Atlantis The Palm. The Pointe - це нескінченні ресторани, магазини, визначні пам'ятки і розважальні заклади, його центральним елементом є вражаючий, найбільший в світі фонтан. Дві гігантські плавучі платформи площею 14 000 кв. м возвишются на 105 м і висвітлюють небо Дубая 3000 світлодіодами. Фонтан танцює під популярні пісні з усього світу, шоу можна побачити з безлічі ресторанів на набережній.

 

Для любителів Оманської затоки, що належить басейну Індійського океану, пропонується відпочинок в еміраті Фуджейра з нетиповою для ОАЕ природою - зеленими долинами, величними горами і широкими піщаними пляжами. Туристи, які звикли відпочивати в готелях з просторою ландшафтної територією, можуть вибрати готель Miramar Al Aqah Beach Resort (Ex. Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort) 5*, який привертає марокканським стилем і територією на березі моря, що потопає в зелені. Не можна не згадати популярний серед багатьох туристів готель Le Meridien Al Aqah 5 * - його компактна, але грамотно спланована територія, панорамні вікна номерів з видом на затоку і Хаджарських гори не раз залучали численних туристів приїхати сюди ще разок.

 

Умови в'їзду в ОАЕ опубліковані на сайті

 


Просмотров: 892
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.