СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
1 Марта 2021

Ексклюзивні умови в літній колекції Coral Travel

Ексклюзивні умови в літній колекції Coral Travel

Coral Travel буде пропонувати туристам в цьому літньому сезоні понад 120  готелів у Туреччині на ексклюзивних умовах.  Це означає, що з готелями укладені контракти на право ексклюзивного продажу, і купити їх можна тільки у туроператора Сoral Travel. Окрім того, йдеться про великі квоти та спеціальні ціни для деяких мереж і готелів зі списку оператора.

 

В першу чергу ексклюзивні контракти були укладені з популярними готелями, які користуються попитом. У таких готелях найкраще співвідношення ціна-якість, місця в них закінчуються задовго до дати вильоту, в ці готелі складно потрапити в розпал сезону. Причому, мова йде не тільки про дорогі об'єкти, це стосується визнаних готелів усіх категорій - і тризіркових, і чотиризіркових, і бюджетних «п'ятірок».

 

Один з перших контрактів було підписано з популярною мережею  Kamelya Collection в Антальї. Готелі Kamelya Collection відомі уважним персоналом, активною анімаційною командою, високим рівнем сервісу, якісним і різноманітним харчуванням.

Ще один вагомий контракт було укладено з готельною мережею Eftalia. Готелям цієї мережі віддають перевагу туристи з дітьми завдяки продуманому підходу до сімейного відпочинку і величезному пляжно-розважального комплексу.

Готельна мережа Paloma Hotels з сорокарічною історією і відмінним сервісом також в числі ексклюзивних пропозицій Coral Travel.

Нарешті, Coral Travel, як і раніше, буде єдиним оператором, що пропонуватиме готелі мережі OTI Hotels & Resorts. Серед найпопулярніших  - це Xanadu Resort Hotel в Белеку, Seven Seas Hotel Life в Кемері, Seven Seas Hotel Blue і Otium Family Eco Club в Сіде.

Таким чином, в літньому сезоні Coral Travel запропонує туристам майже всі відомі та улюблені  готелі в Туреччині за найпривабливішими на ринку цінами. Окрім того, туристів чекає великий список ексклюзивних пропозицій в інших країнах пляжного відпочинку - Єгипті, Тунісі, Іспанії, Греції, а також в Україні.

Свою ідею ексклюзивної співпраці з готелями і їх просування на ринку Coral Travel оформив в проєкт, що отримав назву «Літня колекція готелів. Ексклюзивно. Вигідно. Надійно» 

Додатковими перевагами та бонусами бронювання готелів  з «Літньої колекцій» для напрямків Туреччина та Єгипет стануть:

 

·       Підвищена комісія для агентств

·       Спеціальні вигідні умови оплати турів з першим внеском 10% вартості

·       Послуга «Гарантія ціни» 

·       Відшкодування витрат на ПЛР-тест для турів у Єгипет 

·       Спеціальний COMFORT TRANSFER для турів у Єгипет (заїзд  тільки в два готелі) 

·       Інші акції, в яких беруть участь готелі, що входять у «Літню колекцію».

 

Продуктивного вам сезону з Coral Travel


Просмотров: 799
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.