СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
25 Мая 2021

Зустрічай літо в кращих готелях Єгипту

Зустрічай літо в кращих готелях Єгипту

Відпочинок на Червоному морі давно полюбився нашим туристам - відмінна погода, помірні ціни, відносно недовгий переліт і відкриті кордони. Для того, щоб поїздка вдалася, потрібно просто уважно підійти до вибору готелю - і відмінні враження гарантовані!

Сьогодні докладніше розкажемо про мережу Baron Hotels & Resorts. Тут відпочинок для справжніх аристократів гарантований!

Мережа включає 4 готелі - два з них в Шарм-ель-Шейху, один - в Хургаді, вірніше, її елітному передмісті Сахл Хашіш, і ще один в Каїрі. Готелі відмінно зарекомендували себе як якісні, висококласні резорти, що отримали найвищі оцінки від туристів на таких відомих туристичних порталах, як TopHotels, TripAdvisor, Booking та інших. Тому всі готелі відмінно підійдуть для вимогливих клієнтів і тих, хто звик до високого рівня сервісу і обслуговування.

Родоначальником мережі став Baron Resort Sharm El Sheikh 5 *, розташований в одній з кращих бухт Шарм-ель-Шейха - Ras Nasrani.

Його побудували досить давно, в 1998 році, а 2 роки тому була проведена велика реновація території і номерів. Готель має пологу територію, що дуже зручно для сімей з дітьми і для туристів старшого віку.

Шикарний пляж завдовжки 600 м, 2 розчищені лагуни для комфортного заходу в море, пірс, який веде відразу на глибину, розвинена інфраструктура і сервіс, що враховують інтереси різних категорій гостей - від релакс басейну з морською водою «тільки для дорослих» до фрешів і червоної риби на сніданок.

Готель досить спокійний, активною назвемо тільки дитячу анімацію, зате можна повеселитися в Наама Бей або Сохо, куди щодня надається безкоштовний трансфер. Є в готелі і власний дайвінг центр. Важливо - відмінний WI-FI по всій території.

Поруч з Baron Resort Sharm El Sheikh 5 *розташований його молодший брат - Baron Palms Resort 5 *, потрібно тільки перетнути мальовничий бульвар із сувенірними магазинами та ресторанами, який розділяє готелі.

Концепція Baron Palms - «тільки для дорослих», тому він відмінно підійде для відокремленого спокійного або романтичного відпочинку.

Шикарний СПА-центр, 2 а-ля-карт ресторани, 2 величезних басейни у вигляді лагуни, ландшафтна територія, вид на прекрасні сходи й заходи сонця над водами Червоного моря - що ще потрібно для респектабельного відпочинку?

Ті з читачів, хто вивчив околиці Хургади, знають, а, може, вже й побували в чудовому курортному селищі Сахл Хашіш. Цивільно, організовано, вишукано красиво - ось слова, що приходять на думку, коли говориш про Сахл Хашіш.

Cаме тут приймає гостей третій готель мережі - Baron Palace Resort Sahl Hasheesh 5 * Deluxe.

Він побудований за зразком розкішного східного палацу, інтер'єр витриманий в елегантному східному стилі. До послуг гостей широкий пляж зі зручним заходом у воду, пейзажні басейни з приголомшливим видом на море, просторі, розкішно обставлені номери, красива зелена територія і відокремлені зони «тільки для дорослих», де можна відпочити в тиші.

Ну ось, тепер ви знаєте, де зустріти це літо!

Coral Tourist відео: Baron Palace Resort Sahl Hasheesh 5*

 

 


Просмотров: 653
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.