СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
2 Сентября 2021

Готелі, які вибирають туристи всього світу

Готелі, які вибирають туристи всього світу

Турецькі готелі Seven Seas Hotel Life 5* (Кемер) та Otium Family Eco Club 5* (Сіде) отримали престижну щорічну нагороду «Вибір мандрівників» від найбільшого глобального порталу про подорожі TripAdvisor - Travelers’ Choice Hotel Award 2021.

Нагорода Travelers’ Choice присуджується готелям, які входять до 10% кращих об'єктів на TripAdvisor та стабільно отримують відмінні відгуки гостей. Список переможців складається зусиллями найкращих експертів – реальних мандрівників, які відвідали ці місця.

Досягнення такої важливої відзнаки свідчить про високу оцінку туристичної спільноти всього світу, яка в свою чергу завжди є результатом кропіткої та зосередженої роботи команди готелю, орієнтованої на задоволення потреб гостей.

Готелі Seven Seas Hotel Life 5* та Otium Family Eco Club 5* входять до мережі OTI Hotels and Resorts International, які туроператор Coral Travel ексклюзивно представляє на ринку. Інші готелі мережі також отримали цьогорічну нагороду Travelers’ Choice від TripAdvisor, що вкотре підтверджує їх виняткову гостинність та відповідність високим стандартам сервісу.

 

 

 


Просмотров: 1175
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.