СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
13 Августа 2013

Новий напрямок туроператора "Трайдент" - СПА відпочинок

Новий напрямок туроператора "Трайдент" - СПА відпочинок
Шановні колеги та партнери, 
 
 
Подаруйте собі, або близьким Вам людям приємний відпочинок та оздоровлення. 
Усі ціни на СПА відпочинок доступні в підборі турів
 
 
Рогашка Слатіна - це старовинне курортне місце на сході Словенії, недалеко від кордону з Хорватією. Воно знаходиться в одному з наймальовничіших місць, в оточенні невисоких гір, порослих виноградниками, серед густих лісів. Курорт розташований на висоті 228 м над рівнем моря, в 108 км., Від столиці Словенії Любляни.
 
 
За однією з легенд бог Аполлон, наказав крилатому коневі Пегасу ударом копита змусити бити з Землі джерело і випити з нього води. Так був відкритий перше джерело в Рогашці, що стало "джерелом здоров'я і справжньої божественної сили".
 
 
Свій розквіт курорт Рогашка пережив у другій половині 19 століття, під керівництвом графа Фердинанда Аттеміса, коли водолікарня набула великої популярності серед європейської еліти. Тут збиралося обране суспільство - короновані особи та члени аристократичних сімей, розважати яких приїжджали багато європейських знаменитості - так, з музикантів тут бував, наприклад, угорський композитор і віртуоз Ференц Ліст.
 
 
Завдяки унікальній мінеральній воді "Donat Mg" і прекрасному розташуванню, цей курорт вважається одним з найкрасивіших, відомих і професійно підготовлених лікувальних туристичних центрів в Європі.
 
 
Природні лікувальні чинники: мінеральна вода Donat Mg. За змістом магнію і чистоті ця вода не має аналогів у Європі. В одному літрі мінеральної води Donat Mg міститься більше 1000 mg магнію, що робить її унікальною, ставлячи в один ряд з кращими світовими зразками мінеральних вод подібного складу.
 
 
Пиття лікувальної мінеральної води Donat Mg показано при: захворюваннях шлунково-кишкового тракту, печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, при серцево - судинних захворюваннях, регулює вміст цукру в крові, рівень холестерину і кров'яний тиск. Вода Donat Mg незамінна при боротьбі з ожирінням, печією і підвищеною кислотністю шлункового соку.
 
 
Купання в термальній воді рекомендується при порушеннях опорно-рухового апарату, хребта і ревматизмі, а також при болях і втоми в м'язах, зв'язках і суглобах, при порушенні кровообігу. Прекрасна можливість не тільки поправити здоров'я, але і відпочити в прекрасній атмосфері.
 
 
Показання:
 
хронічні хвороби печінки, жовчного міхура, жовчної протоки;
 
хронічне захворювання стравоходу, шлунка, дванадцятипалої кишки, черевної слинної залози;
 
захворювання тонкої і товстої кишок;
 
постопераційна реабілітація шлунково-кишкового тракту;
 
захворювання травної системи;
 
цукровий діабет;
 
ожиріння;
 
остеопороз;
 
анорексія неврозу;
 
різні види Порфирій;
 
психосоматичні захворювання у вузькому сенсі;
 
реабілітація дегенеративних ревматичних захворювань;
 
посттравматична реабілітація.
 
 
Протипоказання:
 
онкологічні захворювання;
 
гострі стадії запальних процесів;
 
вагітність, що протікає з ускладненнями.
 
 
Методи лікування
 
 
Лікування на курорті починається з профілактичного огляду пацієнта. У медичному центрі знаходиться велика кількість загальних і спеціалізованих
амбулаторій в області гастроентерології, кардіології, фізіотерапії, дерматології, психіатрії, гінекології, хірургії кровоносних судин, пластичної хірургії, стоматології.
 
 
Оздоровлення і зміцнення організму на курорті засновані на водолікуванні. Насамперед, це пиття мінеральної води. Також тут практикуються гідротерапія (гідромасаж, гальванічна ванна Стангера, клітинна ванна, перлинні, ароматизовані, трав'яні ванни) і бальнеотерапія. Інші складові санаторно-курортного лікування - дієтичне харчування; ароматерапія; кінезіотерапія (індивідуальні гімнастика, стречинг); механотерапія; агнітотерапія; електротерапія; фізіотерапія; масажі (повний, частковий, Шіатсу, традиційний тайський масаж, рефлекторний масаж ступень); інгаляції (з мінеральною водою або трав'яні); психотерапія. Є спеціальні програми для вагітних.
 
 
У кожному готелі є welness-і spa-центри, центри краси і здоров'я.
 
 
З Рогашки можна поїхати на екскурсії: в Марібор, Грац, Відень, а також у монастир картезіанського ордена Плетерье, замок Кайфежев Град, на оленячу ферму і завод з виробництва кришталю.
 
Всі ціни на СПА відпочинок в підборі 

Просмотров: 2156
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.