СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
4 Октября 2013

В унікальний готель Арламов у горах запрошує ТО "Трайдент"

В унікальний готель Арламов у горах запрошує ТО "Трайдент"
Готель Арламов - це новий чотиризірковий комплекс, що знаходиться  у Підкарпатті в Бещадах (Устрики Дольне). 
 
Гостям пропонується 254 номери, в тому числі номери для людей з обмеженими можливостями, а також 20 апартаментів  люкс з балконами і чудовим виглядом на гори.  
 
Також готель Арламов  пропонує 2 президентських апартаменти (один з них в двох рівнях).
 
Готель пропонує  багатий СПА, Велнес з відкритими та закритими басейнами, зовнішнім термальним басейном, саунами, джакузі, 14 процедурними кабінетами, VIP SPA, а також багатьма іншими розвагами. 
 
Крім того, у готелі Арламов одна з найкращих комплексних спортивних баз у Польщі. Спортивні зали, тенісні корти, корти для сквошу, a також футбольне поле зі штучною травою – таке саме, на якому тренується Реал Мадрид, свідчить про те, що це місце ідеальне для прийому спортивних команд! 
 
Додатково готель пропонує: поле для гольфу, кінна школа, три лижні витяги, а також альпіністські професійні скелі для тренувань. 
 
Готель Арламов є не лише прекрасним і особливим місцем для відпочинку, але також це один з найбільших та найсучасніших конференц-центрів у Польщі.
 
Базу для конференцій становлять 4 багатофункціональні зали загальною площею 1487 м2, з можливістю поділу на 10 конференц-залів різної площі, в тому числі для майстер класів, де можна розмістити до 1500 осіб.
 
Арламов – це єдиний об’єкт у Польщі, який має власний аеропорт та вертодром.
 
    
 
Винятковість Арламова підкреслюється  також його розміщенням – на вершині гори (590 м над р. м.), в оточенні лісів Пущі Карпатської, на кордоні 2 національних парків, ізольовано від інших готелів, в оточенні вражаючих краєвидів, що захоплюють в будь-яку пору року.  Арламов все ж таки унікальний…
 
Офіційним представником готелю в Україні є туроператор "Трайдент"
 

Просмотров: 8014
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.