СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
24 Марта 2021

«Емоції Єгипту» разом з Coral Travel

«Емоції Єгипту» разом з Coral Travel

Чим здивувати 120 турагентів в Єгипті?  Завдання непросте. Вони були тут уже по кілька разів, досконало знають особливості готельної бази, передбачають вітер в бухтах і женуть косяки риб туди, де плавають їх туристи.

Вони - справжні профі, вони продавці незабутніх емоцій, але є один секрет, їм теж не вистачає тих самих емоцій. І тільки надійні партнери знають, як вирішити це завдання.

Саме так - «ЕМОЦІЇ ЄГИПТУ» - був названий новий розважально-пізнавальний тур від Coral Travel для представників кращих турагентств України, який пройшов в Хургаді з 13 по 20 березня цього року. В регіоні Хургади Coral Travel має відмінну базу ексклюзивних готелів, кращу чартерну програму з Києва та регіонів, а також великі стратегічні цілі щодо подальшого розвитку і популяризації курорту. Учасників приймали два найкращих готелі узбережжя Хургади - Baron Palace Sahl Hasheesh та Rixos Premium Magawish.

На гостей чекали найтепліші ЕМОЦІЇ від спілкування з однодумцями, насолода найкращими готелями, продуктивна праця та веселий, змістовний відпочинок в колі друзів. Тур був наповлений цікавою програмою:

Робота та навчання: презентація готельних мереж Baron Hotels & Resorts, Rixos Hotels; презентація готельної бази та стратегії розвитку Coral Travel, розповідь про рекламні та PR компанії, що проводяться для зростання зацікавленості туристів до Єгипту, зокрема Хургади; інспекція ексклюзивних готелів оператора та огляд елітних готелів - відвідування 5 найбільш популярних ексклюзивних готелів сегмента 4-5 *, а також 4 готелів ВІП рівня; workshop з готел‘єрами Хургади та Шарм-ель-Шейху, в якому взяли участь близько 40 готелів.

Відпочинок: Welcome Party в обох готелях проживання, Bye-bye Party, запальне караоке, атмосферна вечеря на узбережжі та пляжна вечірка в готелі Caribbean World Resort Soma Bay, дні відпочинку.

Програма була продумана до дрібниць і успішно реалізована компаніями Coral Travel та Odeon TOURS Єгипет. Яскраві незабутні ЕМОЦІЇ захопили учасників ще в аеропорту та не покидали до самого останнього дня. Не обійшлося і без приємних подарунків з боку приймаючої компанії, а також готелів. 23 представники туристистичних агенцій стали щасливими переможцями розіграшу сертифікатів на безкоштовне проживання в готелях Єгипту.

Головною інтригою івенту було те, що учасники подорожі стали першими гостями нового, вишуканого готелю сім’ї Rixos в Єгипті - Rixos Premium Magawish 5*Deluxe.

Важливою подією заходу стала зустріч учасників туру з паном Ахмед Юсефом, генеральним директором Єгипетської ради сприяння та просування туризму (ETPB). У своїй промові пан Ахмед Юсеф підкреслив, що Єгипет став одним із улюблених напрямків для українських туристів завдяки багатству та різноманітності туристичних можливостей в країні.

Найважливішим доказом успішності будь-якого заходу є позитивні емоцїї й враження учасників, обличчя яких були осяяні щасливими усмішками; усвідомлення єдності цілей та прагнень, відчуття підтримки з боку колег та надійності свого партнера.

Дякуємо кожному, хто був увесь цей час разом з нами! Далі буде…

 

 

 


Просмотров: 2326
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.