СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
20 Января 2022

Yas Island Abu Dhabi: 10 аргументів "за" та жодного "проти"

Yas Island Abu Dhabi: 10 аргументів "за" та жодного "проти"

Острів Яс в Абу Дабі – туристичне місце, не схоже на інші. Так виглядає Нарнія для туристів - казковий світ у сучасних інтер'єрах.

25 км кв надзвичайних можливостей. Сюди легко дістатися, звідси важко змусити себе виїхати.

Кому сподобається на острові? Усім категоріям туристів без виключення: родинам з дітьми та без, компаніям і solo туристам, закоханим та бізнесменам, молоді й людям зрілого віку.

10 аргументів, які переконають найвибагливішого туриста відвідати Яс 

1. Високий сезон цілий рік. Відмінність острова: широка цільова аудиторія, пропозиції у різних сегментах, різноманітний, доречний та цікавий туристичний продукт незалежно від пори року. Просто треба знати, що запропонувати з огляду на календар подій.

2. Ексклюзивні розваги. Три найкращих у світі тематичних парки: критий парк Ferrari World з найшвидшими в світі американськими гірками, аквапарк Yas Waterworld, де працює єдиний в регіоні 5D-атракціон з водними ефектами, знаменитий Warner Bros. World™ Абу-Дабі, Також поле для гольфа Yas Links, комплекс Clymb з найвищою в світі стіною для скелелазіння та найбільшою аеротрубою для польотів. Бронюйте багаторазові білети для входу.

3. Формула 1. Ідеальне місце для фанів автоспорту: траса для перегонів Яс-Марина – місце проведення Гран-прі Формули 1 – працює цілий рік, картинг.

4. Море, пляж. Кришталева вода, білий пісок, мангрові зарості. Водні види спорту на вибір з можливістю попереднього бронювання. Набережна бухти Яс та гавань Яс-Марина, яка входить до рейтинга Five Gold Anchor.

5. Умови для бізнес туризму. Корпоративні заходи, перемовини на високому представницькому рівні. Комфортно, конфіденційно, контрольовано.

6. Готелі. 10 готелів мереж Hilton, Radisson, Crowne Plaza, Rotana, перший у світі тематичний готель Warner Bros™ Abu Dhabi та інші. Більш ніж 3500 номерів (від 3 зіркового комфорту до 5 зіркового класу люкс). Сучасні комфортні інтер'єри, сервіс, притаманний зірковим стандартам готельного бізнесу, послуги на будь-який запит.

7. Заходи та фестивалі. Etihad Park – відкритий простір для проведення концертів та шоу на 35000 глядачів, Etihad Arena, Mad - найбільший критий нічний клуб в ОАЕ. Зіркові урочистості та неймовірні шоу вражають.

8. Шопінг та ресторани. Більш ніж 600 ресторанів та магазинів. Торгівельний центр Yas Mall. Все поруч і зручно.

9. Безпека, логістика. Щоденні безкоштовні автобуси з Wi-Fi Free: 10 хв. від аеропорту Абу Дабі, 25 хв. від міста Абу Дабі, 50 хв. від центра Дубая. Островом курсує автобус Yas. Антиковідні заходи: 90 % персоналу вакциновані, для гостей діє мобільний застосунок Alhosn UAE, туристи 16+ – повна вакцинація.

10. Пакети, які дозволяють заощадити. Як готелі, так і окремі локації пропонують пакети за спеціальними цінами за умови попереднього бронювання. Доступні індивідуальні пакети. Місцеві партнери налаштовані на співпрацю та мають, що запропонувати.

11. Важливо: у туристичного оператора "Арістея тур" можна придбати тури в усі готелі острова по акції Stay and Play. Вигода для ваших туристів: бронюєте готель, отримуєте доступ до трьох тематичних парків острова: Ferrari World Abu Dhabi, Yas Waterworld Abu Dhabi, Warner Bros.World™ Abu Dhabi.

Деталі на сайті

 

 

До яскравих та гострих вражень декілька кроків. Відкрийте туристам Yas Island Abu Dhabi.

 


Просмотров: 6693
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.