СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
31 Декабря 2021

Збережить важливий контакт на наступний рік: Сафарі-Занзібарі.

Збережить важливий контакт на наступний рік: Сафарі-Занзібарі.

 

Острів Занзібар, який входить до складу країни Танзанії та Кенія - вже не один рік являються улюбленими місцями відпочинку українців. А відколи в ці країни запустили чартерні рейси, то відвідати їх може майже кожний. 

 

Для турпрофі важливо мати надійних партнерів на місці, яким можна довірити своїх туристів! Отже, рекомендуемо: збережить та працюйте спокійно!

 

 

Африка, її резервати та національні парки, які зберегли дивовижні види саван, джунглів, озер, річок та гір – нікого не залишать байдужими. Але щоб отримати незабутню, наповнену приємними враженнями подорож, необхідно заручитися підтримкою професійного організатора сафарі-турів.

«Сафарі-Занзібарі» на ринку з 2012 року, а це майже 10 років. В середньому ми відправляємо на рік понад 200 туристів, а штат наших працівників налічує 15 працівників. Ми надійний партнер, який знає про Африку все.

 

А тепер більш детальніше, чому бажано обрати саме «Сафарі-Занзібарі»:  

1. Головна перевага – це те, що ми працюємо без посередників. Тому наші ціни нижчі на ринку, але сервіс та якість наданих послуг на дуже високому рівні.

2. Друга важлива перевага – ми офіційний туроператор, який має ліцензію на проведення сафарі-турів, як у Росії, так і в Африці. Ми оформляємо офіційні договори, надаємо усі первинні документи та пам’ятки. Також ми маємо офіс у Танзанії. Тому кожен партнер чи турист має можливість завітати до нас у гості на чашечку кави.

3. Усі сафарі-тури ми складаємо на підставі особисто пройдених маршрутів. В штаті наших працівників є водії, гіди, лікар, консультанти, логісти. Ми впевнені в кваліфікації кожного і не залучаємо до виконання робіт сторонніх організацій чи робітників.

4. Ми розробили 7 унікальних програм, у кожній з яких є свої плюси. Набір національних парків, термін на сафарі та проживання. Ціни – від бюджетних варіантів до класу «люкс». Але якщо ваш турист захоче щось особливе, ми розробимо для нього індивідуальний тур будь-якої складності.

5. Ми пропонуємо індивідуальні групові тури по 6 осіб, у цьому випадку тур на одну особу виходить дешевше. Але якщо туристів буде менше, то ми можемо долучити їх до іншої групи, щоб вони не переплачувати за вільні місяця в автомобілі.

6. На балансі нашого підприємства є два типи сафарі-машин. Це Land Cruiser на 1-7 туристів або Land Cruiser на 7-9. Сафарі–машини: нові, сучасні, обладнанні усім необхідним. Є запасні колеса, аптечка, біноклі та рація.

7. У нас є прямі договори та домовленості з власниками різних готелів в Африці. Такий підхід дозволяє нам запропонувати туристам кращі готелі зі знижками. А також дозволяє нам ставити на бронь, але оплачувати в останній момент, щоб не було ризику втрати грошей у туриста.

8. У нас є російськомовні гіди, і як ви знаєте це великий плюс, для тих, хто не володіє розмовною англійською. Усі гіди акредитовані відповідно до встановлених законодавчих правил країн перебування.

9. У нашому штаті є російськомовний лікар, який на зв'язку із туристами 24/7. Всі експертні консультації безкоштовні та у будь-який зручний час для туристів та партнерів.

10. Вся логістика складається таким чином, щоб турист майже миттєво прибував до місць фотополювання, не затримувався при поселенні в готелі. Трансфер завжди прибуває заздалегідь, починаючи з аеропорту.

11. Головне на сафарі – це побачити якомога більш природного життя тварин. А для цього потрібно знати де і хто знаходиться в тому чи іншому місці в цей час. Для цього наші сафарі-джипи оснащені рацією, а водій постійно перебуває на зв'язку з рейнджерами.

12. Ми піклуємося про якість харчування туристів, тому на сафарі на них будуть чекати повноцінні обіди з гарячими стравами, м’ясом та фруктами.

13. Турист отримає повний комплекс послуг за фіксовану суму. А у будь-якій непередбаченій ситуації на сафарі ми беремо витрати на себе. До кожного мандрівника ми ставимося як до друга. Якщо потрібно приїхати посеред ночі та допомогти, не сумнівайтеся, ми це зробимо без зайвих питань.

14. Щоб мінімізувати ризики від пандемії, турист може внести мінімальну передоплату, а решту оплатити на місці в Африці готівкою.

15. І наприкінці важливо ще раз підкреслити, що сафарі-тур можна підібрати практично з будь-яким бюджетом. Туризм цього напряму досить різноманітний, тому у нас пропозицій достатньо для того, щоб підібрати оптимальний тур для кожного туриста.

 

Сафарі в Африці – це щось надзвичайне! Щоб відпустка туристів була незабутньою, яскравою та жаркою, пропонувати їм наші сафарі-тури – це те, що потрібно.

«Сафарі-Занзібарі» - це команда професіоналів з величезним досвідом, яка набирає обертів и постійно розвивається. Долучайтеся до нас і ваші туристу скажуть вам: - «Дякуємо!»

Переходьте на сторінку в Інстаграм

 

 


Просмотров: 6712
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.