СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
12 Апреля 2021

Вперед за новими враженнями - BOLLYWOOD PARKS ™ Dubai чекає!

Вперед за новими враженнями - BOLLYWOOD PARKS ™ Dubai чекає!

Ви все ще вважаєте, що поїздка в ОАЕ - це «дорослий відпочинок» з лінивим валянням на пляжі, напоями в барі і шопінгом? А ось і ні! Тут можна чудово провести сімейні канікули, адже в «країні чудес» створені всі умови для того, щоб відпочинок був веселим і змістовним!

Відмінна новина для любителів гострих відчуттів! BOLLYWOOD PARKS ™ Dubai, що входить в комплекс Dubai Parks and Resorts ™ - це парк розваг для сімейного відпочинку з атракціонами і видовищними виставами, натхненними популярною індійською культурою. Так ось, в ньому з'явилося 9 нових атракціонів:

  • найвища в світі 140-метрова ланцюгова карусель Bollywood Skyflyer; 
  • 55-метрове колесо огляду Wheel of Stars;
  • американські гірки для всієї родини Taxi No.1 протяжністю 88 метрів, натхненні знаменитими жовто-чорними таксі Мумбая; 
  • захоплююча дух карусель для всієї родини з потрійним обертанням Rodeo Ki Sawari;
  • колоритна гірка для всієї родини Hawa Hawai, що симулює політ на дельтаплані;
  • містична і повна веселощів гірка Abraa Ka Dabraa, що коливається;
  • водний атракціон Mansoon Masti, що обертається та дозволяє відчути всі принади сезону дощів;
  • атракціон Tanga No. 13, запрошує дітей та дорослих в захоплюючу подорож навколо «Воріт Індії» в декорованих орнаментом вагончиках;
  • дитячий симулятор Rocket у вигляді вежі за зразком космічного корабля.

Відчуваєте прилив адреналіну від одного тільки опису?

І це ще не все! Тут відкрилися ресторан традиційної індійської кухні Namaste India, кіоски з популярним індійським стріт-фудом і автентичний ринок в стилі Боллівуду з магазинчиками, стендами з прикрасами і аксесуарами, оригінальними сувенірами та подарунками ручної роботи, декором для дому та повсякденними речами. Шматочок справжньої Індії в Дубаї! Цього року парк чекає ще два масштабних поновлення: зона Mela Junction з новими неймовірними атракціонами і унікальним простором для оригінальних фото в Інстаграм, а також перші в регіоні дерев'яні американські гірки Bombay Express, які теж стануть «найкрутішими» в світі.

Придбати квитки в світ незабутніх вражень можна на сайті www.dubaiparksandresorts.com - зверніть увагу, що при бронюванні заздалегідь діють спеціальні ціни.

Відзначимо, що безпека гостей залишається пріоритетом Dubai Parks and Resorts™. Тематичний комплекс отримав сертифікат "Засвідчено Дубаєм" ( "Dubai Assured"), що підтверджує відповідність санітарним нормам, прийнятим владою з метою недопущення поширення коронавирусной інфекції.

Щоб ближче познайомитися з неймовірним ОАЕ, скористайтеся пропозицією Coral Travel, який додав в свою польотну програму рейси з Києва в Дубай двічі на тиждень (ак МАУ) . Пакетний тур включає всі необхідні послуги: прямий переліт (Київ-Дубай-Київ), груповий трансфер аеропорт-готель-аеропорт, проживання в готелі та харчування за концепцією готелю, медичну страховку. Умови в'їзду в ОАЕ опубліковані на сайті.

Забронювати відпочинок можна в одному з офісів «Мережі Турагентств Coral Travel» в різних регіонах України або онлайн на сайті www.coraltravel.ua , довідки за тел. 0800 30 29 29.

Пригоди чекають!

 

Просмотров: 752
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.