СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
5 Апреля 2021

Найочікуваніша новинка літнього сезону

Найочікуваніша новинка літнього сезону

Літо буде по плану! Бо його дуже чекають! 

Що нового підготувала нам в цьому сезоні Туреччина, одна із законодавців світової туристичної моди? Не повірите - незважаючи ні на що, на курортах країни продовжують відкриватися нові готелі, включаючи резорти найвищого рівня. Сьогодні говоримо про NG PHASELIS BAY 5* в Кемері, селище Гейнюк, відкриття якого заплановано вже на квітень 2021.

NG Phaselis Bay готовий стати обов'язковим пунктом відвідування вимогливих мандрівників. Він працює під девізом "See, Feel, Love" («Побачити. Відчути. Закохатися.»), за концепцією «лайфстайл-курорт рівня Deluxe», в рамках якої гості проведуть приголомшливий сімейний відпочинок з унікальними привілеями, що збагатять життя новими приємними враженнями. Готель запропонує відвідувачам «Ультра Все Включено»; стверджують, що новий об'єкт увійде до п'ятірки найбільш шикарних готелів провінції Анталья. Спростувати або підтвердити це припущення зможуть майбутні учасники FORUM 2021 від Coral Travel для партнерів «Мережі Турагентств Coral Travel» та «Мережі Турагентств Coral Elite Service», який відбудеться з 12 по 16 травня, а проживати його учасники будуть саме у NG Phaselis Bay.

Знаходиться новий готель на місці колишнього Phaselis Hill, на одній із найбільш вдало розташованих в Кемері ділянок на мисі, що відокремлює селище Гейнюк від самого Кемера. Нові власники не стали проводити роботи по реновації старого готелю, вирішивши побудувати повністю новий об'єкт - курортний готель NG Phaselis Bay 5*.

Площа території делюкс-новинки складає 70,8 тис. м2, тут є три корпуси, зона вілл, аквапарк з дорослою та дитячою зонами, кілька ресторанів. Протяжність пляжу - близько 500 м (насипний пісок, вхід в море - дрібна галька). У NG Phaselis Bay поєднуються м'яке свіже повітря, чарівні бухти, пляжі з дрібним піском, зелень лісів, а кожен день починається з ковтку найчистішого повітря і запаху моря. Особливі привілеї, які надає NG Phaselis Bay підвищать якість життя відпочивальників, дозволять не відмовлятися від таких повсякденних звичок, як спорт і здорове харчування.

Цікавинки готелю:

  • Тут працює іменитий шеф-кухар Рафет Індже, який проходив навчання у Франції та має безліч міжнародних нагород, в тому числі олімпійські медалі «Всесвітньої кулінарної олімпіади». Він вже продумав меню для гастрономічних вражень в 11 ресторанах. Також передбачається альтернативне меню здорового харчування, унікальна кодитерська та фуд-трак, що курсує територією.
  • В 11 барах представлені оригінальні брендові напої, 2 бари цілодобові.
  • В загальному користуванні 9 басейнів та 7 басейнів для вілл з підігрівом, є басейни тільки для дорослих.
  • Аквапарк на 7 водних гірок: 4 для дорослих та 3 для дітей.
  • NG Lounge – кімната для відпочинку гостей, що мають ранній заїзд, або пізній виїзд.
  • Послуга персонального асистента.
  • Дитяча концепція, де передбачено все необхідне для гостей від 0 до 17 років.
  • Окремі преміум-концепції для гостей віл, молодят, іменинників.

Новий готель такого класу займе свою нішу і безперечно буде користуватися попитом у преміальних туристів. В Кемері не так багато готелів делюкс-класу, як в Белеку, між тим, регіон набагато красивіший в плані ландшафтів.

Щоб сприяти успішному продажу NG Phaselis Bay, туроператор Coral Travel пропонує численні акції:

  • Концепція Coral Elite Service (зустріч та проводи в аеропорту, обслуговування гідами відділу Elite Service; спеціальний трансфер аеропорт-готель-аеропорт – заїзд максимум у 2 готелі по дорозі)
  • Для агентів. Бронювання у підвищені типи номерів готелю NG PHASELIS BAY обслуговують фахівці відділу FIT & VIP.  Для підвищених типів номерів надається безкоштовно індивідуальний трансфер аеропорт- готель-аеропорт.
  • Діє акція Elite Бонус – агентство отримує бонус (знижку) при бронюванні підвищених типів номерів у готелі NG PHASELIS BAY

 

Ну ось, поки що все! Чекаємо на відкриття!

Інформаційний відділ компанії Coral Travel: +380 (44) 495 82 82.

 


Просмотров: 1127
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.