СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
14 Апреля 2021

Найбільші готелі Антальї стали ексклюзивами у  Сoral Travel

Найбільші готелі Антальї стали ексклюзивами у  Сoral Travel

120 готелів Туреччини входять в «Літню колекцію готелів» Coral Travel. З більшістю цих готелів укладені контракти на право ексклюзивного продажу, тобто купити їх можна тільки у туроператора Сoral Travel. До того ж, ексклюзивні умови для деяких мереж і готелів зі списку оператора передбачають великі квоти і спеціальні ціни.

Один з перших контрактів було укладено з популярним комплексом Kamelya Collection в Антальї. Тут величезний і різноманітний номерний фонд: розміститися можна в готельних корпусах чи бунгало, що потопають в зелені, або в одноповерхових будиночках практично на березі моря. Загалом в Kamelya Collection 1133 номери.

Готелі Kamelya Selin Hotel 5 *, Kamelya Fulya Hotel 5 * і Kamelya K Club 5 * займають велику територію, що нагадує окреме курортне місто. Комплекс славиться широким піщаним пляжем протяжністю півкілометра. Тут відмінний СПА-центр, доглянуті футбольні поля, баскетбольні майданчики і тенісні корти. Туристи можуть користуватися інфраструктурою всіх готелів, які входять в комплекс.

Ще один масштабний готельний комплекс – це мережа Eftalia Hotels. Називати її комплексом цілком закономірно, так як готелі розташовані поруч один з одним і мають загальний пляж протяжністю один кілометр. Величезний пляжно-розважальний центр Eftalia Island займає практично весь пляж.

Готель Eftalia Aqua Resort 5 * позиціонується як сімейний готель з розвиненою дитячої інфраструктурою, Eftalia Village Hotel 5 * HV обіцяє спокійний відпочинок в бунгало, у фруктовому саду, Eftalia Ocean 5 * – сучасний готель з аквапарком і номерами swim up. Eftalia Splash Resort 5 * бюджетний варіант відпочинку. Загалом в цих готелях 1915 номерів.

Aquaworld Belek by MP Hotels 5 * об'єднує з комплексами Kamelya і Eftalia розмір пляжу – він найбільший в Белеку, адже його протяжність 650 метрів.

Територія Aquaworld Belek також величезна – понад 220 тис. кв метрів зеленого і доглянутого простору. У готелі 450 кімнат, багато програм для дітей, спортивних заходів, розвинена інфраструктура, зокрема СПА-центр і аквапарк. У Aquaworld Belek by MP Hotels 5 * німецькі стандарти якості – ним управляє німецька група компаній. 

 


Просмотров: 958
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.