СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
21 Апреля 2021

Coral Travel отримав найбільшу квоту номерів у популярній турецькій мережі

Coral Travel отримав найбільшу квоту номерів у популярній турецькій мережі

Готелі мережі Paloma Hotels завжди заповнені, вони полюбилися туристам з різних країн і особливо користувались попитом на ринках Німеччини і Великобританії. Цього сезону через обмеження виїзду європейців з'явилася можливість збільшити кількість номерів для українського ринку. Перевагу було віддано туроператору Coral Travel, який отримав найбільшу квоту в мережі з європейським сервісом і сорокарічної історією.

В Paloma Hotels дев'ять готелів, в кожному з них присутня своя «родзинка». Paloma Finesse 5 * відрізняє вишуканий і сучасний дизайн, Paloma Oceana 5 * - вілли біля озера, Paloma Orenda 5 * і Paloma Perissia 5 * - нова концепція харчування і напоїв. Paloma Marina Suites 4 * готель тількі для дорослих (16+), в Paloma Grida 5 * - відмінний дитячий клуб, а Paloma Foresta 5 * і Paloma Pasha 5 * розташовані в мальовничих куточках узбережжя. Нарешті, інтер'єри найрозкішнішого готелю мережі Club Marvy 5 * зроблені лише з натуральних матеріалів.

Paloma Foresta 5 *, Paloma Grida 5 * та Club Marvy 5 * ексклюзивно представлені в Україні туроператором Coral Travel і відпочіті в них можна тільки придбавши тур у цього туроператора.

Paloma Hotels входить до складу 120 турецьких готелів «Літньої колекції».

Coral Travel пропонує готелі колекції на спеціальних умовах. Це означає, що з ними укладені контракти на право ексклюзивного продажу, тобто купити їх можна тільки у туроператора Сoral Travel, або туроператор має гарантію номерів у даних готелях чи спеціальні умови. Такі договори були укладені в першу чергу з популярними на ринку готелями. У таких готелях оптимальне співвідношення ціна-якість, а вільні номери закінчуються задовго до дати вильоту. У ці готелі складно потрапити в розпал сезону.

 

 


Просмотров: 961
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.