СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
26 Апреля 2021

Нове стратегічне партнерство в турбізі

Нове стратегічне партнерство в турбізі

Kilit Hospitality Group - найбільша готельна група в Туреччині для пляжного відпочинку. У неї входять мережі Crystal Hotels і Nirvana Hotels. У номерному фонді мережі 28 тис. спальних місць, за рік група обслуговує понад 110-120 тис. туристів.

Coral Travel в цьому сезоні буде співпрацювати з Kilit на особливих умовах. Так, новий готель у мережі в Антальї, що пройшов повну реновацію став ексклюзивом Coral Travel - Crystal Centro (Ex. Amara Centro) 5*. Готель включено до концепції “Літня колекція готелів” від Coral Travel.

Готелі під брендом Nirvana Hotels включені до іншої фірмової концепції – Coral Elite Service, а бронюванням підвищених типів номерів займається окремий підрозділ компанії – FIT&VIP відділ.

Готелі Kilit Group мають різні сегменти розміщення. Crystal Hotels Resort & SPA позиціонується як мережа п'ятизіркових готелів комфорт-класу. У неї входить 17 готелів, це найбільша мережа готелів в Туреччині. Майже всі готелі з великими зеленими територіями. У готелях мережі представлені різні концепції відпочинку - сімейні готелі, готелі на лоні природи, люксові, з розвагами, готелі для відпочинку цілий рік.

Готелі мережі Nirvana Hotels належать до розкішних. Тут бездоганний рівень сервісу, чудові номери, доглянуті території, а також унікальна концепція харчування Local & Healthy Food, основа якої - підтримка здорового способу життя. Готелі добре відомі і користуються попитом на нашому ринку. «Ми раді, що можемо запропонувати нашим туристам готелі різного рівня в одній мережі - відмічає Тетяна Прокопенко, директор Coral Travel Україна. Ми впевнені, що їм сподобається відпочинок і вони повернуться в них знову». 

 

 


Просмотров: 750
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.