СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
27 Апреля 2021

Ще один ексклюзив Coral Travel

Ще один ексклюзив Coral Travel

Coral Travel в цьому сезону пропонує багато готелів Туреччини на спеціальних умовах. 

 

Coral Travel представляє ексклюзивний готель Aquaworld Belek by MP Hotels, що знаходиться на самому березі моря в прекрасному регіоні Белек, Туреччина. Це справжній рай для сімей і всіх, хто шукає сучасного, веселого і в той же час заспокійливого відпочинку по прийнятною ціною. А все тому, що Aquaworld Belek - це п’ятизірковий готель за системою Ultra All Inclusive з різноманітними розвагами, чудовою кухнею і повним набором послуг для прекрасного відпочинку.

У Aquaworld Belek by MP Hotels прекрасне місцерозташування. Він знаходиться на доступній відстані від аеропорту і поблизу від безлічі приморських містечок з місцевим колоритом і пам'ятками, поруч є поле для гольфу. Територія готелю величезна - високі сосни, різноманітні дерева, включаючи мандарини, гранати, фінікові пальми, квітучі чагарники і просто клумби з квітами. Влітку тут багато тіні, не так відчувається спека. Гуляти по такій території - одне задоволення, завжди грає дуже спокійна розслаблююча душевна музика, хочеться насолоджуватися нескінченно! На территории прожівають білочкі, на пляжі трапляються черепахи каретта-каретта. Готель дуже піклується про природу та екологію.

В Aquaworld Belek є головний 7-ми поверховий будинок (Palace), два додаткових 5-ти поверхові корпуси (Hill) і 21 двоповерхове бунгало (Village). Гості відмічають, що корпуси розмістилися по всій території, але при цьому поблизу є басейни і бари, що дуже зручно!

Пляж – одна з найбільших переваг та причин обрати саме цей готель для відпочинку. Найдовший пляж Белека протяжністю 650 м, відзначений Блакитним прапором, захід у море поступовий піщаний. Пляж повністю обладнаний, є бар Beer Garden, майданчик для гри в пляжний волейбол, пірс, павільйони за додаткову плату з сервісом та станція водного спорту за додаткову плату. Вдень завжди працює снек-ресторан, де можна пообідати, якщо немає бажання відриватися від прийняття сонячних та морських ван.

Окрема тема - це водні розваги, що навіть відображено у назві готелю – Aquaworld. Тільки уявіть - 11 басейнів: 6 відкритих, 2 критих в СПА-центрі та 3 дитячих. Є окремий релакс басейн тільки для дорослих 16+. 2 басейни з підігрівом – в корпусі Hill (взимку) та в СПА-центрі. А ще - аквапарк на 7 водних гірок!

До речі, сучасний СПА-центр, який щойно оновили, знаходиться в окремій будівлі, має стильний дизайн, два басейни та відокремлені зони відпочинку – шезлонги біля басейнів та на відкритому повітрі.

Спорт тут на рівні: 8 тенісних кортів, футбольне поле, аква-аеробіка щоранку, причому з обладнанням, активна спортивна анімація, навіть відмінна доріжка 1,5 км для бігу. Є чим зайнятися. Зазначимо ще одну фішку готелю - кожного ранку тут проводяться велотури по околицях, невеликими групами, за резервацією. Тому, якщо у вас є клієнти, що захоплюються велоспортом, можете їм порадити. Велосипед та шолом видають в готелі, а велосипедну форму краще захопити з собою. На SKY-арені проводяться вечірні шоу-програми, є дискотека. Загалом готель має всю необхідну інфраструктуру для відпочинку.

Трохи детальніше розповімо про дитячий та тінейджер-клуб, які працюють за концепцією Sun Family Club від Coral Travel (початок її роботи в сезоні 2021 - з 1 червня). Ця унікальна концепція розвиваючого сімейного відпочинку пропонує батато нового до літнього сезону. Міні- клуб відповідає міжнародним стандартам безпеки, ігри проводяться переважно на відкритому повітрі, а команда педагогів щодня відправляється разом з юними гостями від 4 років в нову "Подорож білченяти Санні по горах Історії".

Гарний відпочинок неможливо уявити без смачної їжі. У головному ресторані представлені страви місцевої та світової кухні. Тих, хто шукає щось більш вишукане, запрошують ресторани а-ля карт. Бари пропонують прохолодні напої і смачні закуски, щоб приємно провести час в шезлонгу біля басейну або на інших локаціях. На території є кав'ярня, де з ранку до вечора готують каву в кавомашині і чай, пригощають смачними солодощами. Готель працює за концепцією «Ультра Все Включено», 2 бари діють цілодобово - лобі-бар і welcome lounge.

Ще одна важлива перевага готелю – це демократична ціна для регіону Белек.

Перерахувавши особливості готелю, визначимо кому можна рекомендувати відпочинок у Aquaworld Belek By MP Hotels:

  • В першу чергу, це сім’ї з дітьми, завдяки аквапарку та дитячій інфраструктурі, міні-клубу, де є російськомовні дитячі аніматори.
  • Готель також чудово підійде для пар або романтичного відпочинку, завдяки тому, що територія велика, атмосфера спокійна, є басейн 16+, дискотека та інші принади.

Додатковими бонусами стануть акції від туроператора, в яких приймає участь Aquaworld Belek By MP Hotels:

 

 


Просмотров: 1389
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.