СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
18 Мая 2021

Seven Seas Hotel Blue: Дорогою визнання та перемог

Seven Seas Hotel Blue: Дорогою визнання та перемог

Прекрасна новина від Coral Travel - наш власний готель Seven Seas Hotel Blue 5*, що знаходиться у Сіде, Туреччина, отримав ще одну високу винагороду – TripAdvisor 2021 TRAVELLERS’ CHOICE в номінації BEST OF THE BEST, яка присуджена на підставі високої оцінки якості самого готеля та його послуг від гостей, що відпочивали тут у минулому році.

Це означає, що другий рік поспіль Seven Seas Hotel Blue увійшов до 1% кращих готелів світу, ставши №1 серед ТОП-25 готелів «Все враховано» у Туреччині, №2 серед кращих 25 готелів Європи та №18 серед готелів всього  світу.

Обирайте найкраще з «Літньої колекції готелів» від Coral Travel та будьте впевнені, що ваші туристи повернуться додому задоволеними!

Про готель

Розташований на першій береговій лінії. В готелі діє концепція сімейного відпочинку Sun Family Club. Гості готелю переважно європейці, але є анімація російською мовою. Безкоштовний Wi-Fi на всій території. Тут діє цілий водний світ для веселого дозвілля: бассейни, Crazy River – відкрита водна гірка для рафтингу довжиною 120 м, Lazy River зі штучною течією, площею 750 кв.м., гірки-труби та новий комплекс водних гірок для дорослих і дітей від семи років.
У 2019 році готель значно оновився і модернізувався: оновлено номерний фонд (в номерах проведено ремонт, замінені меблі, підлогове покриття (новий ламінат). Крім того, повністю відремонтовано головний ресторан та лоббі.

Main building – один 5-поверховий корпус

Bungalow - дев'ять 2 і 3-поверхових корпусів

Власний піщано-гальковий пляж, перша берегова лінія.

Загальна площа – 100 000 м2

Рік відкриття – 1987

Рік реновації – 2010

Часткова реновація – 2019

 


Просмотров: 628
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.