СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
25 Мая 2021

Цей готель ідеально підходить для відпочинку в регіоні Сіде

Цей готель ідеально підходить для відпочинку в регіоні Сіде

Туроператор Coral Travel завжди радий поділитися з вами інформацією про свій продукт - сьогодні говоримо про Blue Waters Club 5 * HV, який входить до п'ятірки найпопулярніших готелів регіону Соргун, що неподалік від Сіде, Туреччина.

Кілька слів про саме курортне селище Сургун - це одне з райських місць узбережжя Сіде, де в достатку ростуть апельсини, гібіскуси і олеандри, а літо триває мало не в три рази довше календарного - з квітня по листопад. Переваги відпочинку в Соргуні - фантастична природа, найчистіше повітря, а також тиша і спокій. Майже повна відсутність нічного життя комусь може здатися недоліком, але зовсім поруч (в 5 км) знаходиться Сіде, а, погодьтеся, - прокидатися під пташині трелі і шум хвиль подобається дуже багатьом.

Територія Blue Waters Club просто величезна - 250.000м², вона дуже доглянута і місцями схожа на дендропарк. Насолодитися розслаблюючим середземноморським сонцем можна на піщаному пляжі протяжністю 500 метрів, зазначеному Блакитним прапором. Всього в готелі 671 різних номера як у 2 основних будівлях, так і в комплексі бунгало, розташованого серед чудового соснового лісу. Номери підійдуть гостям із різним смаком і способом життя, пропонується великий вибір варіантів розміщення. Діти до 14,99 років проживають безкоштовно (в стандартних номерах - 1 дитина, в сімейних номерах - 2 дитини, в номерах Family Deluxe, Club Family Deluxe Suite і Family Deluxe Suite - 3 дитини до 14,99 років можуть бути розміщені безкоштовно при бронюванні мінімум 2-х дорослих).

Blue Waters Club - чудовий вибір як для дорослих, так і для дітей, він прекрасно підходить для живого, динамічного і неординарного відпочинку. Інфраструктура тут найрізноманітніша - від цілодобового «Ультра Все Включено» з 2 головними ресторанами, 3 а-ля-карт і 5 барами до відкритої бігової доріжки протяжністю 1,6 км. А ще - численні криті та відкриті басейни з підігрівом і без, 6 водних гірок для дорослих і стільки ж для дітей, 23 професійних волейбольних майданчики, 2 майданчики для пляжного волейболу, професійне футбольне поле, 8 тенісних кортів, сучасно оснащений фітнес зал, міні-гольф, водні види спорту ...

Окремої розповіді заслуговує інфраструктура для дітей, тому що готель позиціонується як сімейний: різного типу гірки, гойдалки, куточки для сну, різноманіття іграшок, маленькі будиночки для ігор, плавальні басейни, міні-ресторани і професійні вихователі - все це створює особливий комфортний для дитини світ , що відповідає інтересам різних вікових груп. Міні клуб підрозділяється на групи від 1 до 17 років. В готелі представлена ​​концепція Sun Family Club, яка пропонує різноманітні програми, що відповідають інтересам і здібностям кожної дитини. Судячи з відгуків вдячних батьків, в Blue Waters Club не нудно навіть підліткам, а самих маленьких завжди можна залишити під наглядом няні, поки батьки насолоджуються відпочинком.

Незрівнянне місцерозташування, природа і якісні послуги Blue Waters Club обіцяють відпочинок, який перевершить всі очікування і дасть перепочинок в стрімкому темпі сучасного життя.

Незайвим буде додати, що готель має сертифікат «Безпечного туризму», тут надають величезного значення здоров'ю та безпеці гостей і співробітників, що підтверджується регулярними незалежними перевірками. До речі, готель пропонує туристам послугу тестування на COVID-19, проби можна здати прямо в готелі.

 

 


Просмотров: 544
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.