СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
15 Июня 2021

Два готелі в Аланьї, які продавати легко!

Два готелі в Аланьї, які продавати легко!

Літній сезон вже у розпалі, будь-які підказки і рекомендації перевірених готелів на вагу золота.

З "Літньої колекції" Coral Travel ми рекомендуємо ще 2 ексклюзивні готелі, які ви можете сміливо пропонувати вашим туристам!

Це Numa Bay Exclusive Hotel 5* і Numa Konaktepe Hotel 4* в Аланьї, одному з регіонів Туреччини, який найкраще продається. Обидва готелі працюють під єдиним брендом Numa Hotels, а ось позиціонують вони себе по-різному. Numa Bay Exclusive Hotel 5* підійде для спокійного сімейного і романтичного відпочинку з найкращим співвідношенням "ціна-якість", а ось Numa Konaktepe Hotel 4* більше сподобається молоді, яка віддає перевагу недорогому, але комфортному і насиченому розвагами відпочинку.

Ми підготували для вас деталі, додайте у свої замітки!

Numa Bay Exclusive Hotel 5 *, Ультра Все включено (Туреччина, Аланья, Авсаллар)

Готель побудований в 2017 році на першій береговій лінії, в 26 км від центра міста Аланья. Розташований в тихій неглибокій бухті з піщаним пляжем (100 м), в історично цікавому місці, де збереглися руїни стародавнього порту, побудованого в 200-х рр. до н. е. Територія готелю невелика, але дуже затишна. Поруч є досить розвинена інфраструктура - кафе, магазини, аптеки.

На гостей чекає високий рівень сервісу, сучасний номерний фонд, різноманітне харчування за концепцією «Ультра все включено», в тому числі дієтичне, безлактозне, безглютенове. Підійде для будь-якої категорії туристів, особливо для розміреного сімейного відпочинку. Концепція «Ультра Все включено», харчування і напої 24 години, деякі імпортні напої включені. Гості відзначають високу якість їжі та сервісу.

Інфраструктура самого готелю включає басейни, аквапарк, дитячий басейн з гірками, міні-клуб, є басейн тільки для дорослих 16+, 3 а-ля-карт ресторани - рибний, барбекю і китайська кухня.

Головний ресторан готелю може одночасно обслужити більше 400 гостей (включаючи відкриту терасу) при загальній кількості номерів менше 300. Серед зручностей в номері відзначимо щоденне поповнення міні-бару, безкоштовний Wi-Fi (втім, як і по всій території), набір для приготування чаю і кави.

В даний час готель вже відкритий і приймає гостей. З 1 липня планується початок роботи дитячого клубу за концепцією Sun Family Club.

 

Numa Konaktepe Hotel 4 *, Все включено (Туреччина, Аланья, Конакли)

Компактний готель в центральній частині селища Конакли, де є ресторани, кафе, магазини, аптеки, дискотеки. За 15 хвилин можна дістатися до міста Аланья з розвиненою інфраструктурою та історичними пам'ятками. До власного пляжу готелю курсує безкоштовний шатл-сервіс. На пляжі є дорослий і дитячий басейни, сервіс напоїв і закусок. У 2019 пройшла реновація. Готель підійде для будь-якої категорії туристів, але ми рекомендуємо готель для демократичного і молодіжного відпочинку, хоча пропозиції сімейного відпочинку від готелю залишаються в силі - акція 2 + 2 = 2 (двоє дітей до 12 років в одному номері з батьками розміщуються безкоштовно), є номери Room Child Friendly

Переваги готелю:

  • реновація 2019 року 
  • зручне місце розташування 
  • всього 500 м до власного піщаного пляжу, в пляжній зоні є басейн і снек-бар, до пляжу надають шаттл-сервіс 
  • на території 2 відкритих басейни для дорослих, 1 для дітей, 1 критий, 2 водні гірки
  • концепція «Все Включено» діє з 07:30 до 00:00.

Акції Coral Travel, в яких беруть участь готелі Numa:

I Love Coral

Cashback

 

 

Інформаційний відділ компанії  Coral Travel:  +380 (44) 495 82 82


Просмотров: 1288
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.