СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
30 Марта 2021

Barut святкує своє п'ятдесятиріччя

Barut святкує своє п'ятдесятиріччя

Один з найбільш шанованих брендів у сфері туризму, Barut Hotels відзначає своє п'ятдесятиріччя заснування.

Група Barut, яка була заснована в 1971 році в регіоні Анталія, Сіде і протягом усього часу розвивалася тільки завдяки інвестиціям в туризм, є одним з перших прикладів сфери з цією особливістю.

У послуги Групи, що складається з 13 готелів в напрямках Сіде, Анталія, Кемер і Фетхіє, входить 10000 місць і 3500 фахівців з туризму. Barut Hotels, що засвоїла правила бренду і обслуговує відповідно до надзвичайно високих стандартів з точки зору якості людських ресурсів та пропонування відпочинку як креативного сервісу, має сотні міжнародних нагород, які додаються і збільшуються з кожним роком.

Дисципліна «спокійної сили», яка виділяється сьогодні, - це філософія бізнесу, яка заснована на підході до людини, природи з любов'ю і повагою і надихала Barut Hotels протягом півстоліття.

Виходячи з цього розуміння бренд також проведе святкування свого п'ятдесятиріччя, торкнувшись усіх тем, які створюють його репутацію, і організовуючи заходи, які розтягнуться на весь рік.

Місія Групи Barut Hotels з ознайомлення всього світу з історією і природою Сіде триває, розвиваючись з перспективою створення, продовження і підтримки міжнародної діяльності Анталії, світового міста; міжнародні фестивалі класичної музики, гастрономічні фестивалі, міжнародні спортивні заходи, розкопки історичного міста, підтримка, що надається музеям, освіжаючим пам'ять міста, влаштовані художньо-виробничі майстерні, заходи, в яких заслужені імена суспільного життя, літератури, мистецтва і науки зустрічаються з містом, наукові публікації, які привертають увагу до ендеміків, природозберігаючі екологічні заходи та підтримка освіти визначають фірмовий стиль бренду, сяючого протягом півстоліття.

Підбиваючи підсумки 50-річчя пристрасної гостинності, залежності від якості, унікальної відданості гостям і підходу «проста розкіш», Barut Hotels святкує захват і щастя з приводу п'ятдесятиріччя разом з усіма своїми співробітниками, діловими партнерами і гостями.


Просмотров: 277
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.