СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
2 Июля 2021

Ідеальний відпочинок з дітьми або Sun Family Club у Єгипті

Ідеальний відпочинок з дітьми або Sun Family Club у Єгипті

Відпочинок в Єгипті з дітьми - це завжди свято. Тепле і чисте Червоне море з фантастичним підводним світом привертає до Єгипту сотні тисяч туристів в будь-який час року. Всесезонний відпочинок в комфортних готелях за системою «все включено» - ідеальний варіант для відпустки з дітьми.

В Єгипті прекрасно розвинена туристична інфраструктура, кожен мандрівник оточений турботою, особливо якщо гість готелю - дитина. Багато резортів пропонують гарні умови для малюків і дітей старшого віку, зараз ми розповімо про готелі, що працюють за концепцією Sun Family Club. Це авторська концепція розвиваючого сімейного відпочинку від Coral Travel, яка створена для веселого, активного та розвиваючого відпочинку сім'ї з дітьми в комфортабельних готелях. Вона передбачає різноманітність анімації, навчання, розваг, активностей для дітей різного віку - від малюків до підлітків.

ЩО ПРОПОНУЄ SUN FAMILY CLUB:

  1. Тільки сімейні готелі з розвиненою інфраструктурою і спеціальними умовами для дітей.
  2. Затишні номери різних категорій для комфортного розміщення всієї родини.
  3. Повноцінне дитяче харчування за п'ятьма групами продуктів.
  4. Навчання місцевих кухарів приготуванню звичних українським малюкам дитячих страв.
  5. Добре облаштовані дитячі та спортивні майданчики.
  6. Просторі міні-клуби з кімнатами для дітей будь-якого віку.
  7. Тридцять ексклюзивних методик розвиваючого відпочинку, розроблених спеціально для Sun Family Club.
  8. Щоденні спортивні, розважальні та розвиваючі заходи для дітей в міні-клубі.
  9. Проведення всіх заходів російською та англійською мовами. Також працюють педагоги з України.
  10. Робота міні-клубів мінімум з 10:00 до 18:00 і «Райдужне міні-диско» вечорами.
  11. Вечірні дитячі шоу Sun Family Club для розкриття талантів юних гостей.
  12. Безпечна, здорова атмосфера курортів і моніторинг умов готелю для найкращого сімейного відпочинку.

Наразі на єгипетських курортах працює 6 готелів з дитячими клубами Sun Family Club:

Шарм-ель-Шейх:

  • Otium Family Amphoras Beach Resort 5*
  • Otium Park Amphoras Blu Resort (Ex. Otium Park Aloha Beach Resort) 4*  - пропонується клуб готелю Otium Family Amphoras Beach Resort 5*

Хургада: 

  • Caribbean World Resort Soma Bay 5*
  • Ali Baba Palace 4*+
  • Aladdin Beach Resort 4*  - пропонується клуб готелю Ali Baba Palace 4*+
  • Seagull Beach Resort & Club 4*+

Планується збільшення кількості готелів з цією концепцією в нових ексклюзивних готелях.

Обидва готелі - Otium Family Amphoras Beach Resort 5* та Otium Park Amphoras Blu Resort (Ex. Otium Park Aloha Beach Resort) 4*+ - добре відомі як турагентам, так і численним туристам. Вони знаходяться поряд, на першій лінії, неподалік від Старого міста, куди курсує безкоштовний шатл- бас. Гості частково користуються спільною інфраструктурою та пляжною смугою.

Otium Family Amphoras Beach Resort 5* - це затишний готель з великою зеленою територією і численними каскадними басейнами у формі лагун, має відмінну інфраструктуру для любителів спорту. Пляж кораловий, море глибоке і чисте; міцний дерев'яний понтон довжиною 20 м. Для дітей є невелика лагуна з піщаним входом. Пляж має природний захист від сезонних вітрів, розділений на активну зону та зону відпочинку, є власний кораловий риф. Біля басейну на пляжі працюють 3 водні гірки. Для сімей з дітьми пропонуються просторі сімейні номери на 2 спальні. Для дітей є дитячий майданчик, дитячий клуб Sun Family Club, а в ресторані - зона з дитячим меню.

Гості з дітьми сусіднього Otium Park Amphoras Blu Resort (Ex. Otium Park Aloha Beach Resort) 4* мають можливість користуватися дитячим клубом Otium Family Amphoras. Otium Park Amphoras Blu Resort також розташований на першій береговій лінії, він відносно невеликий, з чудово облаштованою, зеленою і доглянутою територією. Один з басейнів має підігрів в зимовий період. Пляж просторий, з багатим кораловим рифом, вхід у воду через понтон (20 м). Активна денна анімація: аквааеробіка, танці, йога, спортивні змагання. Готель славиться смачною кухнею головного ресторану, в один із вечорів можна відвідати середземноморський а-ля-карт. Проводяться цікаві шоу-програми для дорослих і малечі у вечірній час.

У Хургаді Sun Family Club працює у популярному Ali Baba Palace 4*+, який за 20 років праці завоював прихільність великої кількості гостей. Це справжній казковий світ, який обожнюють діти різного віку. Він відрізняється величезною територією і одним з найбільших відкритих басейнів на узбережжі. Юним туристам тут пропонують окремий басейн з підігрівом, функціонує дитяча зона для ігор, працює команда професійних аніматорів. У ресторані доступний спеціальний список корисних і звичних для дітей страв. Великий плюс полягає в тому, що постояльці можуть вільно відвідувати територію і аквапарки сусідніх готельних комплексів.

Сусідній Aladdin Beach Resort 4* є частиною комплексу з трьох готелів, гості можуть безкоштовно користуватися аквапарком, барами, басейнами, пляжем та дитячим клубом на території готелю Ali Baba Palace. Готель прекрасно підійде як для активного, так і для спокійного сімейного відпочинку.

Seagull Beach Resort & Club 4*+ розташований на центральній вулиці Хургади - Шератон - з магазинами, променадами, кафе та ресторанами. Перша берегова лінія, піщаний вхід в море, 2 пляжі. На території готелю є басейн з водоспадами, дитячий басейн з підігрівом і гірками, аквапарк. Дітям сподобаються міні-зоопарк, гойдалки та гірки в спеціально відведених для цього зонах.

І, нарешті, Caribbean World Resort Soma Bay 5* - готель з неймовірно гарною та зеленою територією, розташований в бухті Сома бей, що відома своєю шикарною пляжною смугою. До послуг гостей 4 ресторани, з яких 2 а-ля карт (безкоштовне відвідування один раз за перебування) та 5 барів. Для дітей працює Sun Family Club, дитячий басейн з підігрівом та дитячий майданчик. Є невеличкий аквапарк, обслуговування привітне й дбайливе. Весела та активна анімаційна програма, як вдень так і ввечері.

Гадаємо, тепер ви знаєте, що запропонувати туристам, які їдуть до Єгипту на відпочинок всією сім‘єю.

 


Просмотров: 1284
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.