СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
22 Июля 2021

Фірмові дитячі клуби Coral Travel відкрито на всіх основних курортах Туреччини

Фірмові дитячі клуби Coral Travel відкрито на всіх основних курортах Туреччини

До 5 готелів Туреччини, де з червня працюють авторські дитячі клуби Sun Family Club, у липні Coral Travel  запропонував їх ще у 18 популярних готелях Антальї та на Егейському узбережжі.

На початку літа цього року концепція розвиваючого сімейного відпочинку була представлена в готелях Seven Seas Hotel Life 5*, Seven Seas Hotel Blue 5*, Blue Waters Club 5* та The Garden Beach Hotel 5*. Також фірмовий дитячий клуб Coral Travel працює в готелі Xanadu Resort 5* High Class, де пропонується розширена концепція Sun Family Club Ultra, та доступні додаткові безкоштовні послуги для туристів: дитяче харчування відомих виробників, іграшки провідних світових брендів, унікальні розвиваючі програми для дітей, різноманітні спортивні заходи та спеціалізовані групові заняття.

У липні нові клуби відкрились:

у Белеку – в готелях Papillon Ayscha Hotel 5*, Papillon Zeugma Relaxury 5*, Kempinski Hotel The Dome 5*, Sirene Belek Hotel 5*,

в Кемері – у готелях Ulusoy Kemer Holiday Club 5* та Seven Seas Gravel Select 5*,

в Сіде – у готелях Otium Family Eco Club 5*, Kamelya Selin 5*, Kamelya Fulya 5*, Kamelya K Club 5*, Otium Family Eco Club 5* та Otium Family Stone Palace 5*,

в Аланьї – у готелях Justiniano Club Park Conti 5*, Justiniano Club Alanya 4*, Eftalia Aqua Resort 4*, Eftalia Ocean 5*, Numa Bay Exclusive Hotel 5*.

Також вже наприкінці липня Sun Family Club почне працювати і в готелі Club Resort Atlantis 5* в Ізмірі.

Нагадаємо, що концепція відпочинку Sun Family Club була створена 12 років тому, аби сімейна відпустка стала не тільки бездоганно комфортною, але і наповнилася незабутніми враженнями про кожний яскравий день, проведений разом. Sun Family Club враховує всі важливі деталі: якість готелю і харчування, безпеку дітей, можливість відпочинку з дітьми різних вікових груп, включає розважальні, розвиваючі та навчальні програми, що проводять кваліфіковані українські педагоги, та багато іншого. Загалом у штаті Sun Family Club понад 350 педагогів (в тому числі, і з України), які пройшли серйозний відбір та професійне навчання.

Багато готелів, де представлений Sun Family Club, входять до «Літньої колекції» Coral Travel. Серед них ті, що працюють під відомими брендами Otium, Seven Seas і Xanadu, а також готелі популярного комплексу Kamelya Collection та інші.

В «Літній колекції» Туреччини майже 100 готелів, Coral Travel пропонує їх на ексклюзивних умовах. Це означає, що з готелями укладені контракти на право ексклюзивного продажу, тобто купити їх можна тільки у туроператора Сoral Travel. Окрім того, ексклюзивні умови для деяких мереж готелів означають великі квоти і спеціальні ціни.

 

 


Просмотров: 1019
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.