СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
30 Июля 2021

Coral Travel: готелі мережі OTI Hotels&Resorts в Туреччині – лідери продажу

Coral Travel: готелі мережі OTI Hotels&Resorts в Туреччині – лідери продажу

Всього півтора роки знадобилося готельній мережі OTI Hotels & Resorts, щоб стати однією з найбільш популярних у українських туристів. Про розвиток готельного бізнесу OTI Holding, куди входить OTI Hotels & Resorts, оголосив у січні 2020 року.

Високі темпи бронювання готелів мережі цілком зрозумілі. В першу чергу, такою популярністю вони зобов'язані правильному позиціонуванню. Від самого початку було вирішено надати споживачу вибір готелів різних категорій, але з відмінним співвідношенням ціна-якість. Це важливо, оскільки сьогодні є очевидною тенденція - клієнт обирає тур самостійно і максимально заощаджує, а в результаті якість послуги нерідко не співпадає з очікуваннями.

Всі готелі OTI Hotels & Resorts мають великі зелені території та обслуговують туристів за високими стандартами холдингу щодо сервісу, навчання персоналу, системи guest relations, харчування і напоїв, спорту, анімації, дитячих заходів і санітарних норм. А оптимальне співвідношення ціни та якості вирізняє мережу серед інших пропозицій на ринку.

У мережі OTI Hotels & Resorts готель найвищого рівня працює під брендом Xanadu. Бренд Seven Seas пропонує висококласні готелі категорії 5* з великою територією і якісним сервісом. Під брендом Otium зібрані різнопланові бюджетні варіанти, при цьому рівень задоволеності туристів в таких готелях досить високий. Попри всю різноманітність вибору найпопулярнішими залишаються флагманські готелі мережі - Xanadu Resort, Seven Seas Hotel Life, Seven Seas Hotel Blue і Otium Family Eco Club.

Готелі OTI Hotels & Resorts щорічно потрапляють до топ-100 престижних європейських рейтингів, таких як TripAdvisor, HolidayCheck, Zoover і Starway від туроператора Coral Travel.

Зараз мережа OTI Hotels & Resorts налічує 22 готелі - 17 готелів у Туреччині, 4 - в Єгипті, 1 - у В'єтнамі. На українському ринку готелі OTI Hotels & Resorts ексклюзивно пропонує туроператор Coral Travel.

 

 

 


Просмотров: 930
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.