СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
9 Августа 2021

В Києві відбувся бізнес-сніданок з готелем Мальдів

В Києві відбувся бізнес-сніданок з готелем Мальдів

Туроператор Coral Travel та готель Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives 5* провели в Києві бізнес-сніданок для агентств. Зустріч відбулася 4 серпня в ресторані «Практика» та пройшла надзвичайно продуктивно і водночас невимушено. Гостей зустрічали легкими закусками та напоями в мелодійному інструментальному супроводі, щоб дати час на знайомство та неформальне спілкування.

Людмила Туровська, директор з продажу Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives 5*, розповіла про особливості та конкурентні переваги готелю, що входить до глобальної компанії зі швейцарським корінням Mövenpick Hotels & Resorts. До послуг туристів – живий та різнобарвний риф, білосніжний пляж, 105 водних вілл з приватним басейном та скляною підлогою, 30 вілл на острові з приватним басейном та кабаною, три ресторани, винний лаунж-бар та кав’ярня, дитячий клуб та дитяче меню в ресторанах, спеціальні пропозиції до особливих подій, дайвінг та морські розваги, SPA програми, йога-класи, фітнес-клуб та багато іншого. Філософія бренду Mövenpick – робити звичні речі надзвичайним чином – простежується в усіх деталях, починаючи від трансферу та облаштування вілл і закінчуючи соціальною відповідальністю компанії та сертифікацією ALLSAFE. Готель Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives 5* із нетерпінням чекає на українських туристів, які хочуть відпочити без турбот і сповна насолодитися неперевершеною красою Індійського океану.

Гості заходу взяли участь у розіграші приємних подарунків – фірмової кави бренду Mövenpick та сертифікату на 3 ночі проживання у готелі. Представники відділу Elite & Exotic Coral Travel поділилися планами та презентували популярні екзотичні напрямки, такі як Мальдіви, Сейшели, Танзанія, Домініканська Республіка, Куба, Мексика, які туроператор буде пропонувати в цьому сезоні. Крім того, агентства дізналися про особливості роботи відділу Elite & Exotic, а саме те, що відділ обслуговує заявки на всі категорії номерів вибраних Elite готелей та підвищені категорії номерів вибраних готелей, заявки вартістю понад 300 000 грн (будь-який напрямок і готель), а також тури до екзотичних країн.

Важливі переваги для агентств у роботі з відділом Elite & Exotic туроператора Coral Travel – це оперативна обробка запитів, індивідуальний підхід і увага до деталей, кращі варіанти розміщення преміум-классу за вигідними цінами та можливість бронювання додаткових послуг до початку туру.

Coral Travel дякує готелю Mövenpick Resort Kuredhivaru Maldives 5* та агентствам за інформативний та продуктивний бізнес-сніданок.

 


Просмотров: 763
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.