СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
18 Августа 2021

ВИГІДНА СПЕЦПОСЛУГА НА РЕЙСАХ З КИЄВА ДО АНТАЛЬЇ

ВИГІДНА СПЕЦПОСЛУГА НА РЕЙСАХ З КИЄВА ДО АНТАЛЬЇ

Coral Travel пропонує більше комфорту для туристів та більше можливостей для турагентів. Мова йде про послугу бронювання пріоритетних місць на рейсах МАУ Київ-Анталья-Київ за вигідною ціною. Цей сервіс є дуже зручним, адже дозволяє відразу замовити бажані місця на рейсі й тим самим оминути автоматичне розсаджування.

В системі онлайн агенти можуть забронювати для своїх клієнтів місце в салоні літака як одразу після створення бронювання, так і пізніше. У разі необхідності послугу можна буде видалити або ж змінити вибране місце, але не пізніше ніж за 72 години до вильоту рейсу.

Важливо знати, що така послуга вибору місця на рейсах авіакомпанії МАУ Київ-Анталья-Київ доступна лише в особистому кабінеті агента.

Підтвердженням надання даної послуги є спеціальний документ (EMD), який має бути завантажений разом з електронним квитком.

Наразі в особистому кабінеті туристичних агентств послуга вибору місця доступна для пасажирів на рейсах авіакомпанії МАУ по маршруту Київ-Анталья-Київ (PS 5321/22, PS 5323/24, PS 5325/26, PS 5331/32, PS 5333/34, PS 5335/36).

Вартість бронювання пріоритетних місць на рейсах Київ-Анталья-Київ:

•          1-й і аварійні ряди - 1000* грн за одне крісло,

•          з 2-го по 5-й ряди - 500* грн за одне крісло,

•          з 6-го ряду і до першого аварійного ряду - 165* грн за одне крісло,

•          місця після 1-го аварійного ряду і до кінця салону - 100* грн за одне крісло.

*Вказана вартість є інформаційною, остаточна вартість відображається при бронюванні послуги.

Варто зауважити, що Coral Travel пропонує ексклюзивні ціни на розміщення з 6-го ряду і до кінця салону. Вартість бронювання місць напряму в авіакомпанії МАУ буде вищою і лише після відкриття онлайн-реєстрації пасажирів на рейс за 24 години до вильоту.

Бронювання пріоритетних місць на рейсах за іншими напрямками можливе під запит - вильоти як з Києва, так і з інших міст (Львів, Харків, Одеса, Запоріжжя).

 

 


Просмотров: 1177
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.