СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
6 Сентября 2021

Сімейний відпочинок в Єгипті: 10 переваг оновленого готелю

Сімейний відпочинок в Єгипті: 10 переваг оновленого готелю

Будь-який готель є «живим» організмом, який потребує динамічного розвитку, постійної модернізації та вдосконалення відповідно до сучасних ринкових умов. Не є виключенням і готелі мережі Oti Hotels&Resorts International, відомі своїм інноваційним підходом до відпочинку, високими стандартами та професійною командою фахівців. Ці готелі можна впевнено рекомендувати туристам, без жодних сумнівів щодо якісного і безпечного відпочинку.

Нещодавно Coral Travel запросив команду із 15 незалежних тревел-експертів здійснити професійну інспекцію сучасного єгипетського готелю Otium Pyramisa Beach Resort 5*, щоб оцінити численні якісні зміни, достеменно вивчити всі особливості готелю та отримати новий досвід висококласного відпочинку.

Новий менеджмент готелю наполегливо і старанно працює над покращенням всіх аспектів його роботи і подальшим утриманням високої планки, яка добре відома гостям турецьких Otium Hotels . Очолює команду справжніх професіоналів генеральний директор Толга Кутбай, колишній керівник Otium Family Eco Club (Туреччина, Сіде), в тандемі з ним Гюльназ Каратаєва оточує турботою та увагою кожного гостя, а також до роботи залучені керівники інших підрозділів Otium Hotels.

Coral Travel зібрав для вас основні переваги готелю Otium Pyramisa Beach Resort 5*, щоб ви сміливо рекомендували цей готель вашим туристам.

1. Приємності для туристів розпочинаються ще в аеропорту - окремий комфортабельний трансфер прямує до готелю без зупинок і триває близько 30 хвилин.

2. Готель вдало розташований в елітному курортному регіоні Сахл-Хашіш всього за 15 кілометрів від Хургади, куди можна швидко і безпечно дістатися на таксі. Зелена, доглянута і чиста територія готелю займає площу 120 000 кв.м. і поділена на зони для релаксу та активного сімейного відпочинку. Поруч з готелем достатньо місця для вечірніх прогулянок, є магазини, аптеки та сувенірні крамнички.

3. Туристи Coral Travel отримують браслети відразу після приїзду і можуть користуватися послугами готелю аж до виїзду, що зазвичай не властиво для Єгипту.

4. Номери готелю пройшли реновацію та ретельно перевіряються топменеджерами перед кожним заселенням. У випадку раннього заїзду за наявності вільних номерів гостей заселяють одразу, не чекаючи 14:00, навіть без додаткових оплат. Туристи Coral Travel в пріоритеті розміщуються в номерах pool view, без доплат та персональних чайових.

5. Харчування заслуговує окремої уваги – якісне, смачне, різноманітне, правильно організоване.

  •  Головний ресторан – оновлений, затишний, з потужними витяжками і достатньою кількістю місць як на терасі, так і в основному залі. Асортимент страв розширено, багато уваги приділено привабливому сервуванню, в меню представлені різні види м’яса та риби, є окрема зона з дитячими стравами та здоровим харчуванням. Слід відзначити, що вся випічка – власного виробництва готелю, виключно з якісних натуральних інгредієнтів.
  • Ресторани а-ля карт пропонують спробувати страви на грилі та морепродукти, а також колоритну місцеву, італійську, мексиканську та навіть монгольську кухню. Протягом відпочинку за попереднім записом можна безкоштовно відвідати 2 із 6 ресторанів.
  • Додаткові опції харчування: закуски в пляжному барі з 12:00 до 16:00, сервіс морозива з 14:00 до 16:00, чай та смачна випічка в Cocktail Bar з 16:00 до 17:00, традиційні турецькі коржі «гезлеме», фреш-бар за додаткову оплату з привабливими цінами.
  • 5 барів готелю пропонують як звичні безалкогольні напої, так і місцевий алкоголь, який відрізняється дійсно високою якістю. Три бари обладнані кавомашинами з натуральною кавою марки Nestle.
  • Нічний буфет (з 01:00 до 06:00) в основному ресторані оцінять туристи, що мають ранній приліт або пізній відліт, або ж пізно повертаються з екскурсії чи дискотеки. Можна не лише поїсти в ресторані, але й самостійно зібрати ланч-бокс в дорогу та взяти воду в пляшках.

6. Ідеальний піщаний пляж протяжністю 900 метрів з пологим входом та яскравим рифом поділений на зони для релаксу та сімейного відпочинку. Місця вистачає всім гостям готелю, до того ж обладнання пляжу також оновлюється, зокрема, встановлено парасолі за столиками біля пляжного снек-бару. Особливості пляжу – відсутність яскраво виражених припливів і відпливів та античні колони затопленого міста поблизу берега. 2 величезних басейни – один в сімейній зоні з пологим входом та один для дорослих біля головного корпусу та номерів Premium. Нова аквазона має величезне відро-водоспад, 3 гірки для малят і 6 гірок для дорослих та підлітків, під якими між скелями протікає «лінива» річка.

7. Анімація організована на надзвичайно високому рівні, зазвичай властивому турецьким, а не єгипетським готелям – 22 професійних аніматори протягом всього дня розважають гостей готелю, організовують драйвові мінідиско, 3 грандіозні вечірки щотижня, жива музика в лобі та вокал на терасі щодня.

8. Фірмовий мініклуб працює за концепцією Sun Family Club, яка враховує всі важливі деталі ідеального відпочинку з дітьми, зокрема якість готелю і спеціальне харчування, безпеку дітей, можливість відпочинку з дітьми різних вікових груп, розважальні, розвивальні та навчальні програми, які проводять кваліфіковані педагоги.

9. Додаткові послуги для максимального комфорту – швидкісний WiFi у лобі готелю, цілодобово доступні кімнати для прасування в кожному корпусі, чайні набори та 4 українських телеканали в кожному номері.

10. Високий рівень сервісу та лояльності персоналу готелю безсумнівно можна виділити як окрему перевагу, адже поважне ставлення до кожного гостя і культурне спілкування стали результатом постійних тренінгів і навчання.

 

 

 


Просмотров: 1399
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.