СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
21 Октября 2021

Starway`21: Coral Travel вручив нагороди

Starway`21: Coral Travel вручив нагороди

З 13 по 18 жовтня на анталійському узбережжі Туреччини пройшла тринадцята церемонія нагородження лауреатів премії STARWAY Tourism Awards 2021 від Coral Travel, на яку всі чекали два роки поспіль. Цього разу найуспішнішими партнерами міжнародного туроператора за підсумками бонусного року 2020-2021 стали 138 агентства з 40 міст України.

Професіонали туристичного бізнесу добре знають цю подію як підведення підсумків, високу оцінку виконаної роботи і визнання досягнень. А ще це грандіозне свято, організоване на найвищому рівні, сповнене незабутніх емоцій, приємних зустрічей та яскравих вражень.

Приймали учасників п'ятизіркові готелі мережі Nirvana Hotels: Nirvana Mediterranean Excellence забезпечив всім комфортне проживання, у Nirvana Cosmopolitan відбувся Workshop за участю 67 популярних готелів, а в Nirvana Dolce Vita пройшла вишукана церемонія Starway`21.

Перший день запам‘ятається всім радістю зустрічі давніх друзів, теплими спогадами минулих заходів та приємними подарунками учасникам.

На яскравій welcome-вечірці незмінний тандем ведучого Єгора Зоріна та Dj White зарядив гостей енергією на всі наступні дні, кавер-дует «Gloss» запалив танцювальний майданчик, а головним сюрпризом вечора став виступ популярного музиканта і фіналіста 10-го сезону шоу «Х-Фактор» –   Wellboy.

Другий день розпочався з психологічної практики «Холодинаміка» та продовжився в активному робочому режимі - Конференція Coral Travel відкрила серію професійних заходів. Тетяна Петрівна Прокопенко, директор Coral Travel, привітала турагентів та розповіла про результати сезону. Євген Папанін, керівник відділу маркетингу Coral Travel, познайомив з сучасними інструментами й тенденціями маркетингу на туристичному ринку, Тетяна Василенко, керівник відділу продажу Coral Travel, розповіла про плани компанії, нові перспективні напрямки та корисні продукти. Завершили Конференцію презентації Nirvana Hotels від Гюзель Кияк, виконавчого представника мережі готелів з продажу й маркетингу, та гірськолижного курорту Ерджієс від Мурата Джахід Джинга, голови правління курорту. Після Конференції відбулися особисті зустрічі турагентів з командою Coral Travel.

В продовження теми професійного розвитку учасники Starway’21 відвідали тренінг Максима Чабаненка, де отримали багато корисної інформації, мотивації, цікавих кейсів та порад щодо роботи в сучасних реаліях туристичного ринку. А завершення продуктивного дня пройшло в неформальній атмосфері на караоке-вечірці.

На третій день турагенти відвідали традиційний Workshop з представниками популярних турецьких готелів та майстер-клас Андрія Оністрата, а ввечері щиро сміялися на Stand Up Night, де виступили переможці «Ліги Сміху» – «Ветерани космічних військ» та популярний stand-up комік Бекір Мамєдієв.

Але найбільше всі чекали четвертого дня - визначення кращих із кращих на церемонії Starway'21. Нагородження лауреатів дипломами та пам'ятними подарунками відбулося в двох номінаціях – «Best» та «Perfect», відповідно до підсумкового результату продажу, в семи категоріях в залежності від населеного пункту, в якому вони працюють.

А ось і переможці:

  • Мультиофісні агентства (5 і більше офісів продажу, всі регіони) - Турагентство Coral Travel, «ДАТУР», м. Житомир; 
  • Агентства, що працюють в містах з населенням менше 200 тис. осіб (до 4 офісів продажу) - Турагентство Coral Travel, «ФОП САГАРДА В.В.», м. Берегове;
  • Агентства, що працюють в містах з населенням від 200 до 350 тис. осіб (до 4 офісів продажу) - Турагентство Coral Elite Service, «ФОП ТКАЧЕНКО О.О.», м. Черкаси;
  • Агентства, що працюють в містах з населенням від 350 до 650 тис. осіб (до 4 офісів продажу) - Турагентство Coral Travel, «CORAL TRAVEL MARIUPOL», м. Маріуполь;
  • Агентства, що працюють в містах з населенням від 650 до 950 тис. осіб (до 4 офісів продажу) - Турагентство Coral Travel, «ФОП АЛЕКСЄЄВА І.Г.», м. Запоріжжя;
  • Агентства, що працюють в містах з населенням понад 950 тис. осіб (до 4 офісів продажу) - Турагентство Coral Travel, «ФОП ОНАЦЬКИЙ Д.В.», м. Одеса;
  • Агентства, що працюють в Києві (до 4 офісів продажу) - Турагентство Coral Travel, «ФОП Сокол О. А.», «ПЕРЛИНА МАНДРІВ».

Агентства-переможці у своїх номінаціях також отримали спеціальну нагороду - пам'ятний знак, що символізує схід сонця на тлі морської хвилі, де сонце зображене в кольорах логотипу Coral Travel.

Десятки лауреатів, безліч посмішок, сльози радості та мільйон теплих слів - саме таким всі запам'ятають цей день. І надзвичайне зіркове завершення грандіозної події з привітаннями від DOROFEEVA та феєричною вечіркою.

Останній день пройшов розслаблено, учасники змогли насолодитися післясмаком отриманих напередодні нагород. А ввечері всіх чекала прощальна Bye Bye вечірка.

Ми дякували мережі готелів Nirvana Hotels за гостинність та Odeon Tours за організацію теплого прийому, вітали іменинників та згадували найяскравіші моменти останніх днів завдяки відео "Starway'21 - як це було" та запалювали танцпол разом з кавер-дуетом GLOSS. Приємним сюрпризом для всіх гостей став величезний торт - подарунок від готелю Nirvana Mediterranean Excellence.

П'ять днів Starway'21 минули як одна мить, але залишили безліч приємних вражень та яскравих емоцій.

 

 


Просмотров: 3499
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.