СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
27 Ноября 2021

Ці готелі вигідно бронювати зараз

Ці готелі вигідно бронювати зараз

 

 

З кожним роком все більше туристів віддають перевагу плануванню відпочинку та вибирають раннє бронювання, що дозволяє їм отримати надзвичайно вигідні умови. Зокрема, Coral Travel пропонує туристам найвигідніші умови при бронюванні літнього відпочинку до 30 листопада 2021 року, насамперед можливість вибрати омріяний готель зі знижкою до 60%, сплативши перший внесок лише 10%, та отримати безкоштовно послугу «Гарантія ціни».

До кінця листопада в рамках акції «Раннє бронювання» Coral Travel радий запропонувати вигідні умови і для турагентів - особливі привілеї на бронювання готелів «Літньої колекції» та підвищену фіксовану комісію.

До «Літньої колекції» Coral Travel увійшли найкращі перевірені готелі різних категорій в популярних серед українських туристів країнах - Туреччина, Єгипет, Греція, Іспанія, Чорногорія.

ТУРЕЧЧИНА 

Туреччина давно перетворилася на улюблене місце відпочинку українців завдяки своїм численним перевагам:

  • відмінне співвідношення ціни та якості, адже славнозвісна система «все включено» дозволяє фіксувати бюджет відпочинку та не турбуватися про зайві витрати, а сервіс і гостинність готелів спонукають туристів повертатися сюди щороку;
  • м’який клімат, тепле море, мальовнича природа та облаштовані пляжі, що відповідають міжнародним стандартам чистоти;
  • особлива увага до дітей - на території більшості готелів працюють аніматори та няні, організовуються захоплюючі ігри, мініклуби та навчальні заходи;
  • різноманітні розваги, історичні та сучасні екскурсійні програми, морські подорожі, шопінг, SPA та активний відпочинок;
  • безвізовий режим та лояльні правила в’їзду до країни.

До «Літньої колекції» Coral Travel увійшли 70 готелів у різних цінових категоріях на будь-який смак та запит. Варто приділити увагу готелям мережі OTI Hotels & Resorts, які агентства можуть впевнено рекомендувати своїм туристам. Всі вони обслуговують туристів за високими стандартами щодо сервісу, навчання персоналу, системи guest relations, харчування і напоїв, спорту, анімації, дитячих заходів і санітарних норм.

Рекомендовані готелі в Туреччині: 

XANADU RESORT 5*High Class (Белек)

SEVEN SEAS HOTEL LIFE 5* (Кемер)

SEVEN SEAS HOTEL BLUE 5* (Сіде)

OTIUM FAMILY ECO CLUB 5* (Сіде)

 

ЄГИПЕТ 

Відпочинок на Червоному морі давно полюбився нашим туристам - відмінна погода, помірні ціни, відносно недовгий переліт і відкриті кордони. Для того, щоб поїздка вдалася, потрібно просто уважно підійти до вибору готелю - і відмінні враження гарантовані.

В «Літній колекції» Coral Travel знайдуться готелі на будь-який смак та запит – для сімейного або молодіжного відпочинку, з затишними бухтами та різнобарвними рифами, розвагами для дітей та першокласними SPA для дорослих – серед них ви обов'язково виберете ідеальний відпочинок для своїх туристів.

Рекомендовані готелі в Єгипті: 

OTIUM FAMILY AMPHORAS BEACH RESORT 5* (Шарм-ель-Шейх)

OTIUM PARK AMPHORAS BLU RESORT 4*+ (Шарм-ель-Шейх)

OTIUM INN AMPHORAS AQUA RESORT 4* (Шарм-ель-Шейх)

OTIUM PYRAMISA BEACH RESORT 5* (Хургада)

CARIBBEAN WORLD RESORT SOMA BAY 5* (Хургада)

ALBATROS PALACE RESORT 5* (Хургада)

TITANIC ROYAL 5* (Хургада)

SEAGULL BEACH RESORT & CLUB 4*+ (Хургада)

 

ГРЕЦІЯ

Греція зможе задовольнити будь-який запит туристів, незалежно від віку та інтересів. Це оптимальний варіант для тих, хто обожнює пляжний відпочинок – піщані та галькові пляжі, просторі та усамітнені, розташовані в затишних мальовничих бухтах. Тут роздолля і для тих, кого цікавлять античність і древні артефакти, не дарма Грецію називають колискою європейської цивілізації. Якщо ж мета відпочинку – відвідати якомога більше клубів або організувати гастрономічний тур – також рекомендуйте Грецію! Кожен острів цієї дивовижної країни має свої особливості та переваги. 

До «Літньої колекції» Coral Travel увійшли понад 30 грецьких готелів на будь-який смак та запит.

Рекомендовані готелі в Греції:

SANI BEACH 5* (Халкідіки)

SANI CLUB 5* (Халкідіки)

SANI DUNES 5* (Халкідіки)

STELLA PALACE RESORT & SPA 5* (Крит)

PILOT BEACH RESORT 5* (Крит)

THE IXIAN GRAND & ALL SUITES 5* (Родос)

RODOS PALLADIUM LEISURE & WELLNESS 5* (Родос)

GRECOTEL KOS IMPERIAL 5* (Кос)

GRECOTEL LUX.ME DAPHNILA BAY DASSIA 5* (Корфу)

 

ІСПАНІЯ 

Іспанія - країна з надзвичайно багатою історією та унікальною культурою. Туристи мріють потрапити туди не лише задля відпочинку на березі моря, але й через можливість відвідати унікальні пам’ятки та відчути особливу атмосферу. Готелі Іспанії славляться першокласним сервісом, а ще тут створені всі умови для комфортного сімейного відпочинку.

Рекомендовані готелі в Іспанії:

ESTIVAL CENTURION PLAYA 4* (Коста Дорада)

ESTIVAL EL DORADO RESORT 4*Superior (Коста Дорада)

ESTIVAL PARK 4* (Коста Дорада)

GUYA WAVE 3* (Майорка)

ASTORIA PLAYA - ADULTS ONLY 4*+ (Майорка)

 

ЧОРНОГОРІЯ 

Відпочинок в Чорногорії найбільше приваблює туристів чистотою Адріатичного моря і прекрасними гірськими ландшафтами, а також різноманітністю історичних пам’яток, смачною національною кухнею та гостинним населенням. Чорногорія відома своїми морськими курортами з затишними бухтами, чистими дрібногалечними та піщаними пляжами. Завдяки м’якому середземноморському клімату з травня по жовтень тут збираються любителі пляжного відпочинку з усього світу. До «Літньої колекції» Coral Travel увійдуть найкращі готелі Чорногорії в різних цінових категоріях на будь-який смак та запит, слідкуйте за оновленнями на сайті.

 

*Coral Travel має право змінити умови акції та перелік готелів «Літньої колекції». Актуальну інформацію можна знайти за посиланням.

 

 

 


Просмотров: 2794
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.