СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
9 Декабря 2021

Шість причин вирушити до Dubai Parks and Resorts

Шість причин вирушити до Dubai Parks and Resorts

 

 

Комплекс парків розваг Dubai Parks and Resorts пропонує понад сто атракціонів і розваг для дітей та дорослих. Ми нарахували щонайменше шість причин, щоб його відвідати.

 

1. Побудувати пліт з LEGO і сплавитися річкою

LEGOLAND® Dubai – мабуть, найпопулярніший парк комплексу Dubai Parks and Resorts: яка дитина встоїть перед спокусою збудувати свою мрію зі знаменитого конструктора? У парку, що пропонує понад 40 атракціонів та 15 000 фігур, зібраних з 60 млн деталей конструктора LEGO®, шість тематичних зон: «Фабрика», «Місто Lego», «Королівства», «Країни в мініатюрі», «Уява», «Пригода» ». А по сусідству розташувався ще й водний парк LEGOLAND® Water Park, що пропонує понад два десятки водних гірок. Один із найпопулярніших його атракціонів – Build-A-Raft River. Юні туристи разом із батьками можуть побудувати власний пліт із кубиків LEGO® та здійснити на ньому сплав по річці. Можна спорудити й човен, після чого вирушити у подорож на атракціоні Build-A-Boat.

 

2. Відчути ностальгію в Боллівуді

«Танцюрист диско», «Зіта та Гіта», «Як три мушкетери»… Пам'ятаєте неабиякі пристрасті та переживання, що викликали ці фільми, коли ви були підлітком? Сьогодні можна відчути все це знову, відвідавши BOLLYWOOD PARKS™ Dubai. Це перший у світі тематичний парк, в якому відтворено атмосферу знаменитої кіноіндустрії Мумбая. Гості BOLLYWOOD PARKS™ Dubai можуть опинитися в ролі улюблених героїв відомих індійських фільмів: «Граємо рок!», «Помста та закон», «Життя не може бути нудним», «Великий Могол», «Лагаан: одного разу в Індії», «Крріш », «Ра. Перший!», «Безстрашний», «Дон: ватажок мафії» та інших. У січні 2021 року парк оновився - в ньому з'явилося 9 нових атракціонів, включаючи найвищу в світі карусель Bollywood Skyflyer. Також до кінця цього року в парку з'явиться перша в регіоні дерев'яна американська гірка.

 

3. Взяти участь у «Голодних іграх»

MOTIONGATE™ Dubai, найбільший із парків Dubai Parks and Resorts, присвячений Голлівуду. Відвідувачі парку поринають у чарівний світ фільмів, створених у кіностудіях DreamWorks Animation, Columbia Pictures та Lionsgate. Парк поділяється на п'ять тематичних зон: Studio Central, Sony Pictures Studios, Smurfs Village, Dreamworks та Lionsgate. У кожній із зон гостей чекають американські гірки, мультимедійні спуски в темряві, 3D-симулятори, інтерактивні ігри, театральні постановки, танцювальні вистави. Атракціони парку присвячені тринадцяти найпопулярнішим фільмам: "Шрек", "Кунг-фу панда", "Монстри на канікулах", "Мисливці за пригодами", "Смурфіки" і навіть "Голодні ігри". Гості парку можуть здійснити захопливу подорож із Дистрикту 12 до Капітолія на адреналіновому хаф-пайп спуску Capitol Bullet Train, а також насолодитися 3D-польотом над Панемом, наблизившись на відстані витягнутої руки до знакових пам'яток Капітолія під час «Повітряної подорожі над Панемом». Незабаром у парку з'являться дві нові американські гірки, присвячені фільмам «Ілюзія обману» та «Джон Вік».

 

4. Прогулятися французьким селищем

Усі парки комплексу об'єднані торговельно-розважальною зоною Riverland™ Dubai, вхід до якої є вільним. Простір поділяється на чотири тематичні зони: «Променад» у стилі Америки 1950-х рр., середньовічне «Французьке селище», «Ворота до Індії» епохи британського колоніального панування 1930-х рр. і «Півострів» в естетиці Європи початку XIX ст. Неонові вивіски, вітряки, затишні кав'ярні, виступи жонглерів, фокусників та вуличних акторів – все це робить Riverland™ Dubai місцем, яке приємно відвідати сім'єю, компанією друзів або під час романтичного побачення.

 

5. Покуштувати страви з усього світу

В Dubai Parks and Resorts кожен зможе відчути себе гурманом: комплекс пропонує понад 50 кафе та ресторанів, де подають делікатеси з різних країн світу. Найбільший вибір – у зоні Riverland™ Dubai, де розташовано більше половини точок харчування, є ресторани і в тематичних парках. Крім традиційних бургерів або піци, тут можна спробувати вельми екзотичні страви - наприклад, індійські хліби пападам, біріяні з баранини, суп раїта або овочеве каррі джалфрезі; американське барбекю з яловичих реберець у карамелізованому яблуку, яке подається з цукровою кукурудзою та салатом з капусти, яблук та селери; азіатські дим-сами та спринг-роли; італійські спагетті з мітболами або пенне з курчам альфредо... Загалом, голодним звідси ніхто не піде!

 

6. Вдатися до захопливого шопінгу

Чотири десятки тематичних магазинів у всіх трьох парках та зоні Riverland™ Dubai щодня відчиняють свої двері перед відвідувачами Dubai Parks and Resorts. Дорослі та діти можуть придбати тут все, що нагадає їм потім про дивовижні атракціони та розваги. Тематичні сувеніри, іграшки, розвивальні ігри, костюми – чого тут тільки немає!

 

 


Просмотров: 1292
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.