СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
17 Декабря 2012

25 % комісії за зимові трансфери до гірськолижних курортів це реальність!?!

25 % комісії за зимові трансфери до гірськолижних курортів це реальність!?!

З кожним днем туристичним агентам все частіше сниться один і той же страшний сон про перехід всіх туристів  в он - лайн. 

 

Деякі учасники ринку називають ці сни пророчими, деякі кажуть що це "порожні сни", але в цій дискусії фактом залишається те, що турист зараз не той що був колись.  

 

Теперішньому туристу вже не цікавий вибір операторів за нього, не цікаві розроблені пакетні тури і нав’язування місць відпочинку, тому завданням теперішнього прогресивного агента, який має намір залишитись на ринку, є створення адаптивного туристичного продукту.

 

Проте, при створені такого продукту в агента завжди виникає маса питань, відповідь на які є завдання агента. Якщо бронювання готелю в он - лайн не проблема, для цього існує велика кількість он - лайн сервісів, тоді як питання доставки туристів до місця тимчасового проживання залишалось відкритим.  Відповіддю на це запитання  став сервіс Трансферної компанії "Айр Бус" (місто Львів). Даний сервіс створений  з метою забезпечення простим та зрозумілим трансферним (транспортним) продуктом за помірними цінами.

 

В зимовому сезоні 2012/2013 всім любителям гірських лиж, та любителям зимового відпочинку в засніжених горах Трансферна компанія "Айр Бус" розробила понад 10 трансферних маршрутів, зокрема:

 

За кордон:

 

Львів - Закопане (Польща) - Львів;

 

Львів - Устрики-Долішні (Польща) - Львів;

 

Львів - Татранська Ломніца (Словаччина) - Львів;

 

Львів - Штребське Плесо (Словаччина) - Львів;

 

Львів - Ясна (Словаччина) - Львів;

 

Львів - ТурчьянськіТепліце (Словаччина) - Львів;

 

Львів - Банско (Болгарія) - Львів.

 

В Україні :

 

Львів - Славське - Львів;

 

Львів - ГК Плай - Львів;

 

Львів - Тисовець - Львів;

 

Львів – Яремче - Львів;

 

Львів - ГК "Буковель" - Львів;

 

Львів - ГК "Драгобрат" - Львів.

 

В залежності від потреб та вимог туриста трансфери можуть бути як груповими, так і індивідуальними. Трансфери надаються  виключно оригінальними транспортними засобами, обладнаними засобами пасивної та активної безпеки, системами додаткового обігріву та кондиціонування пасажирського салону.

 

Трансферна компанія "Айр Бус" не забуває про своїх партнерів та агентів і пропонує до цього не чувану комісію, розмір якої складає до 25 %.

 

Детальнішу інформацію про   Трансферну компанію "Айр Бус" можна отримати на сайті компанії www.airbus.com.ua або за телефоном колл центру 00 38 093 839 99 99 - Сергiй.

 


Просмотров: 3241
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.