СКОРО
Данное действие недоступно до подтверждения Вашего аккаунта администрацией портала.
30 Апреля 2021

Тепер регіон зможуть вилітати на улюблені курорти в зручний час

Тепер регіон зможуть вилітати на улюблені курорти в зручний час

Час вильоту один з факторів, що впливає на вибір туристів при бронювання відпустки. Для більшості туристів виліт вранці, а повернення додому в другій половині дня – це складові ідеального відпочинку.

В цьому сезоні регіони отримали можливість вилітати на відпочинок у зручний час  з туроператором Coral Travel.

З кінця квітня, літаки авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України», які здійснюють чартерні рейси на замовлення Coral Travel, базуватиметься  в міжнародному аеропорту Харків та Львів. Рейси виконуватиме  Boeing 737-800.

Зауважимо, що цього сезону Coral Travel значно розширив свою польотну програму з регіонів на морські курорти Туреччини на Єгипту.

З Харкова до Антальї рейси виконуватимуться 4 рази на тиждень, до Бодруму щотижня, а новим турецьким напрямком  цього літа стане Даламан двічі на тиждень.  До Шарм-ель-Шейху та Хургади туроператор буде літати тричі на тиждень.

Зі Львова до Антальї 6 разів на тіжджень, до Бодруму 2 разі та до Даламану по суботам. До Шарм-ель-Шейху та Хургади 4 рази на тиждень. Також зі Львова можна буде літати до Греціі з кінця мая 4 рази на тиждень.

Coral Travel пропонує багато готелів Туреччини на Єгипту на спеціальних  умовах. Такі готелі включені до «Літньої колекції готелів» та купити їх можна тільки у туроператора Сoral Travel. З цими готелями укладені контракти на право ексклюзивного продажу або туроператор, або  має гарантію номерів у даних готелях чи спеціальні умови. Такі договори були укладені в першу чергу з найбільш популярними серед туристів  готелями. У таких готелях оптимальне співвідношення ціна-якість, а вільні номери закінчуються задовго до дати вильоту. В них складно потрапити в розпал сезону.

Туреччина вже запровадила “Програму безпечного туризму”, що має на меті забезпечити здоров’я та безпеку туристам шляхом  вакцинації працівників туристичної галузі. Кампанія вакцинації охоплює працівників авіаліній, аеропортів, закладів розміщення, професійних гідів тощо.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:

Власти Турции пообещали отменить тесты для украинских туристов

В Турции уточнили, затронет ли локдаун туристов

Египет подорожает, известна дата

На Мальдивы за вакциной?

Россияне не полетят в Турцию. Какие последствия для нас?

Греция назвала условия въезда для украинских туристов

Турция справится с коронавирусом: есть план

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Владислав Фришко

 

 


Просмотров: 431
Читайте также:
К нам присоединились:
Черкаси
Директор
Полоскун-тур
Директор
Корал Тревел
Фахівець
Join Up
менеджер



Поиск новостей
Введите слово для поиска нужной вам новости.